Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek hogy végre megértse...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogy végre megértse? VÉGE!

Figyelt kérdés

Régebben jártam 1 lánnyal, távkapcsolatba, ő volt távba az első és az utolsó is idáig, de szakítottam vele, mert tul messze lakott.Mindez majdnem 1 éve volt...De ő még mindig szeret, nézi myvipen adatlapom meg minden(onnan tudom hogy szeret, mert 1x felvette velem a kapcsolatot és mondta). Annyira szánalmas...mit tegyek hogy leszálljon rólam?

Normális válaszokat kérlek...

15/F

2010. febr. 18. 05:31
 1/9 anonim ***** válasza:
92%
Ha csak ennyi, hogy néz, meg csak egyszer felvette a kapcsolatot veled, nem értem, mért zavar. De ha mégis ennyire, akkor rakjál ki neki néznivalót. Pl. fényképeztesd le magad egy szép lánnyal és rakd ki ezt a képet, hagy nézze. Az egy arconcsapás lesz neki. Utána tuti leszáll rólad.
2010. febr. 18. 06:11
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Úristen! Szegény gyerek, hogy bírod ezt az állandó zaklatást, nyomulást?! Megnézi a myvip adatlapodat? Jelentsd fel a rendőrségen, nincs mese, nekik is mond el, hogy rendszeresen nézi a myvipes adatlapodat. A másik jó tanácsom meg hogy tanulj, és ne ilyen hülyeségekkel foglalkozz!
2010. febr. 18. 07:21
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó HSZ-el tudok egyetérteni, szerintem töröld is magad myVIP -ről mert ha ilyen gondjaid vannak akkor te nem is lehetsz normális, és szerintem a rakj ki olyan képet amit nézni is tud mondat alatt te olyat fogsz kirakni ami miatt mész a napiszarra szóval jobb lesz ha törlöd a profilt és nekiállsz a leckének, hidd el te is jobban jársz.
2010. febr. 18. 08:34
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Már csak annyit kell tenned, hogy kiírod a neved és már mész is a napiszarra kiskomám!:D

De még lehet így is megtalálnak!:D

2010. febr. 18. 08:37
 5/9 anonim ***** válasza:
81%
Kend be magad szarral és hívd meg magadhoz
2010. febr. 18. 09:12
 6/9 anonim ***** válasza:
18%

Mond meg neki ezt !!!!!

-Ha ténleg szeretsz akkor békén hagysz! Én már nem szeretlek. És ha itt mondod meg nézegetsz vip en akkor hogy jöjek ösze mással? Ha ténleg szeretsz akkor nem akarhatod hogy nekem roszlegyen.

vagy valami iesmit:)

By:.Domino

2010. febr. 18. 09:28
 7/9 anonim ***** válasza:
84%
hazudd azt hogy meleg vagy
2010. febr. 18. 10:07
 8/9 anonim ***** válasza:
25%
xd had nyagasson majd felülsz a buszra elmész hozzá ,jól megdugod és otthagyod . ennyi ha meg továbbra is utánnad jár akkormeg eljátsdzod ugyanezt
2010. febr. 18. 10:26
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez még nem számít zaklatásnak, azzal együtt sem, hogy szerelmet vall.
2010. febr. 18. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!