Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalnátok a barátnőtöket (komoly kapcsolatra gondolok) vagy a feleségeteket, egy sokkal jobb nővel?
Semmiképpen sem, egy jó nő nem a külseje miatt lesz jó nő, meg nekem a barátnőm, feleségem a legjobb nő a világon, ezért vagyok vele, nem mással.
20f
00:08 Tisztellek
Több ilyen gondolkodású férfi kéne..
Én ugyan csaj vagyok, és az 5 megbocsáthatatlanban a drog és erőszak mellett a megcsalás van a listámon... Végülis megértem a pasast.
Elképzelem, hogy a barátom nemcsak felszed 10 kilót, nem csak a szerszáma lesz puhább és kisebb (ha császároztak, ne vedd figyelembe), de egyszerűen nem önmaga, a legerotikusabb porcikáit egyéb használat közben látom, és már csak az jut róla eszembe: apuka, állandóan fáradt, és úgy általában, egyszercsak anyuka lesz... Míg ott van a jóképű (persze vele nem érne fel, de most elgondolkodtatóan férfias) barátja, aki annyi mindenben hasonlít a páromra, a régi páromra... Összefutok vele valahol az utcán, beszélgetünk, még tanácsot is kérek, elmondom, mennyire hiányzik sokminden... Azt hiszem, én is ágyba vinném, a saját ágyamba, hogy olyan legyen, mint egy éve volt.
Engem még nem csaltak meg egyszer sem a barátaim (nem is volt sok, de mind hosszú kapcsolat volt), de soha nem bocsájtanám meg akkor sem ha gyerekem lenne vagy 20 éve élnénk együtt. A megszokás nem győzhet a szerelem fölött. És ha pl ittas lenne (ez csak példa nem ide vág) akkor még nagyobb bűn lenne.
De mondjuk én teszek is érte. Én legtöbbször azt látom hogy a kismama hisztis, mindent el kell neki tűrni mert ugye ő nem tehet a hormonokról, elvárja hogy mindenki felnézzen rá mert nála nehezebb dolgot nem csinált soha senki, aztán megszüli a gyerekét és beleszeret, egész nap rajta lóg, ugrik az első hangjára, nem tud másra gondolni, elkényezteti, maga mellett altatja, állandóan és évekig szoptatja, sosem hgyja sírni emiatt tönkremegy mert még a wc-re sem tud kimenni, nem figyel magára, lebecsüli a férje munkáját és amikor az hazajön akkor veszekszik vele hogy miért nem segít, a férj visszaszorul a sokadik lényegtelen helyre, a nők elvárják hogy apuci gyerekimádó, szerető, tökéletes szülővé váljon, úgy viselkednek mintha a férfi élt volna a gyerekkel 9 hónapig, ezért ugyanúgy kéne szeretnie, hozzászoknia... No hát és aztán még csodálkoznak hogy baj lesz és mennyi házasság hidegül el. Én sosem fogom megérteni az ilyen nőket. Szóval lehet hogy benned van a hiba.
Az nem szép dolog hogy megcsalt, mert meg kellett volna beszélni! De gondolj bele mennyi gond és felelősség szakadt a nyakába! Biztos nem közömbös irántad és biztos szereti a gyerekeit, de közben rossz neki ezért csinál ilyen dolgokat. Kimondani valamit, szakítani nem könnyű, szerintem ezt te is tudod. Épp ezért kicsit meg lehet érteni hogy beszéd helyett megcsalt. Nem kellett volna vele beszélni? Mert 2 hónapja volt de még azt sem mondta meg (vagy legalább egy verziót) hogy miért tette csak találgatsz hogy mert bombázó volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!