Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalnátok a barátnőtöket (komoly kapcsolatra gondolok) vagy a feleségeteket, egy sokkal jobb nővel?
K.A. Köszönöm.
És a választ is.
Ugyan azt gondolom amit leírtál. Bárhol is van, még ha igazat mond, akkor is az jár majd az eszemben, hogy megcsal, ezért is nem tudok megbocsátani neki. Meg amiért a saját ágyunkba vitte fel azt a mocskos kurv*t, én soha nem csaltam meg, nem bántottam meg semmivel, nem értem mért érdemeltem ezt. Ráadásul a lány a barátnőmnek vallotta magát. Teljesen kikészültem. De valahol azt érzem meg kell neki bocsátanom a 2 gyerek miatt, hogy "boldog családba" nőjenek fel. Nem tudom mi lenne a helyes megoldás..
1. Csak azért, mert jobban néz ki, biztosan nem. Gyanítom, nálatok is valami más van az ügy hátterében...
2. Ha ő maga vallja be, vagy magától, vagy kérdésre válaszolva, akkor biztosan morognék egy darabig, de akkor komoly baj nincs. Megtörtént, nyilván nem tetszik, de nem dől össze a világ. Viszont ha hazudik róla, akkor nem tudnám elnézni, mivel nem tudnék bízni benne a továbbiakban.
25/f
23:48
Következőn nem is gondolkozok. Visszacsalni meg nem tudnám, mert szeretem.
23:53
Én is ezt kérdezem, hogy mért ilyenek a pasik? (tisztelet a kivétel, de sajnos az a kevés)És hogy tehetett velem ilyet? Nem értem..
másik 23:53
lehet más van a dologban, gondolkoztam rajta mi lehet az de nem jöttem rá, megkérdeztem tőle és azt mondta minden jó, csak a farka után ment (de ha legközelebb is ez lesz..ezért nem akarok megbocsátani), nem gondolkodott stb stb és ebből gondolom hogy azért csalt meg, mert jobban tetszik neki az a rib*nc..
mikor írtam, akkor derült ki, hogy most született gyereketek. Akkor ez volt az ok. Sok férfi ilyenkor elhanyagolva érzi magát, ezért máshoz látogat. Nyilván nem haza kellett volna vinnie, de ez nagyon sűrűn megtörténik, csak legtöbbször em derül ki, mivel az anyuka úgyis a gyerekre figyel, és fel sem tűnik neki. Nem azt akarom mondani, hogy ez így van rendjén, mert egyáltalán nem. Remélem, én nem leszek ilyen, de emiatt nagyon sok család szétmehetne. Ez csak átmeneti állapot a gyerek születése után, ha amúgy minden rendben van, ne hagyd el, szerintem...
23:53
00:03
Az összes férfi ismerősöm ilyesmit mondott. Lehet van benne igazság.. még átgondolom erről az oldalról is a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!