Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok ti örülnétek annak, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti örülnétek annak, ha megtudnátok, hogy a mostani párotok még szűz? 21évesen?

Figyelt kérdés
2010. febr. 17. 23:11
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
ne veszekedjetek:),mindenkienek az jó amit szeret,mondom még1szer én csak az ilyen eku.vásodott lányokba botlottam,ezekből nem kérek egy normális lánnyal szeretném,majd h eljön az ideje,fiatala vagyok még,a tatár sem hajt.
2010. febr. 18. 00:19
 22/25 A kérdező kommentje:

A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 00:17

Örömel megismernélek,ha van kedved írhatnál a privire:)

2010. febr. 18. 00:24
 23/25 anonim ***** válasza:

Engem mindig izgattak a fiatalabb / szűz fiúk, legalábbis úgy 14-15 éves korom óta. (Jobb, mint az a macsótapasztalt, aki megmászott már vagy 20 lányt, és azt hitte, ő a szexisten - de azon kívül, hogy tudja hol a nő melle és melyik lyukba dugja, semmi mást, mert nem volt még senkivel elégszer, hogy fejlődjön.) Úgy szeretem a pasijaimat, ha fiatalok, kevésbé tapasztaltak és kockák - jól kezelhető, nagy étvágyú, játékos, hűséges szeretőknek ismerem ezt a típust, akik könnyen belejönnek, megtanulják mit szeretek, és nem csak az ágyban jó partnerek.

Amúgy sem az számít, szűz vagy-e, hanem hogy szeressétek egymást, legyetek boldogok, stb. (És hogy figyelj oda rá)

2010. febr. 18. 01:59
 24/25 anonim válasza:

"elég hogy csak f@sz legyen"

te milyen kis telhetetlen vagy xD -.-'

2010. febr. 18. 02:36
 25/25 anonim válasza:
hopp "nem elég hogy csak f@sz legyen" a pontos idézet :)
2010. febr. 18. 02:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!