Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti megbocsátanátok egy megcsalást?
Megbocsájtanék, de megszakítanék minden kapcsolatot vele, hisz nem volt benne elég gerinc, hogy ne tegye meg és nem is szeretett, tisztelt annyira ezek szerint.
Ha van önbecsülésed elfelejted, még is csak megcsalt és bizalmad is eljátszotta.
Az egyik korábbi hozzászólóval értek egyet: ha úgy csalt volna meg, hogy éppen összevesztetek, ő részeg, a csaj rámászik és ő hagyja magát, és utána megbánja, bocsánatot kér és ő maga, azonnal eljön és bevallja a dolgot, akkor lehet, hogy elgondolkodnék a megbocsátáson.
De ez nem egy pillanatnyi őrület volt, ez nem egy "véletlen félrelépés", ez már majdhogynem viszony volt. Többször találkozgattak, randiztak, együtt aludtak... Itt szerintem a szex lenne a legkisebb gond. Még ha megdugja egyszer, és utána rögtön lelép. De nem. Ez érzelmeket, intimitást feltételez, amit egyszerűen képtelen lennék tolerálni, megbízni benne ezek után meg végképp nem tudnék.
De a te kapcsolatod, te tudod. Én úgy nem tudnék együtt maradni valakivel, hogy közben mást is szeret (vagy kezd megszeretni, mert hát miért másért lenne ilyen romantikus és aranyos egy másik lánnyal), hogy aztán én legyek az átmeneti nő, amíg azzal a másikkal tényleg össze nem jön a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!