Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti megbocsátanátok egy megcsal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti megbocsátanátok egy megcsalást?

Figyelt kérdés
A barátom megismert egy lányt, akiről tudtam, hogy tetszik neki, a lánynak is tetszik ő, de azt mondta, hogy én sokkal fontosabb vagyok neki, minthogy bármit is csináljon vele. Én továbbra is nagyon féltékeny voltam, csak próbáltam elnyomni, de kiderült, hogy nem alaptalanul. A lány elmondta nekem, hogy amúgy párszor találkozgatott a barátommal, elvitte randizni, egyszer együtt is aludtak, de nem volt köztük semmi, csak egy csók. A barátommal persze szakítottam, de most mégis nagyon teper, látom rajta, hogy nagyon megbánta és tudom, hogy szeret. Én is nagyon szeretem őt, de ezentúl nem tudnék benne bízni, haragszom rá. Nem tudom, hogy mi lenne most a helyes döntés. Egy éve vagyunk együtt, ha ez számít valamit..
2015. márc. 30. 13:07
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
84%
Én megbocsájtanék neki. Viszont szakítanék, de nem azért mert haragudnék rá vagy ilyesmi, hanem azért, mert egyértelműen nem szeret annyira, mint amennyire megérdemelnéd.
2015. márc. 30. 13:23
 12/18 anonim ***** válasza:
71%
*Illetve nem fogadnám vissza
2015. márc. 30. 13:28
 13/18 anonim ***** válasza:

Megbocsájtanék, de megszakítanék minden kapcsolatot vele, hisz nem volt benne elég gerinc, hogy ne tegye meg és nem is szeretett, tisztelt annyira ezek szerint.

Ha van önbecsülésed elfelejted, még is csak megcsalt és bizalmad is eljátszotta.

2015. márc. 30. 13:49
 14/18 anonim ***** válasza:
Kukazd ki a pasit. Kezdj massal! Atvert! N
2015. márc. 30. 13:57
 15/18 anonim ***** válasza:
én nem.
2015. márc. 30. 14:31
 16/18 anonim ***** válasza:
28%

Az egyik korábbi hozzászólóval értek egyet: ha úgy csalt volna meg, hogy éppen összevesztetek, ő részeg, a csaj rámászik és ő hagyja magát, és utána megbánja, bocsánatot kér és ő maga, azonnal eljön és bevallja a dolgot, akkor lehet, hogy elgondolkodnék a megbocsátáson.

De ez nem egy pillanatnyi őrület volt, ez nem egy "véletlen félrelépés", ez már majdhogynem viszony volt. Többször találkozgattak, randiztak, együtt aludtak... Itt szerintem a szex lenne a legkisebb gond. Még ha megdugja egyszer, és utána rögtön lelép. De nem. Ez érzelmeket, intimitást feltételez, amit egyszerűen képtelen lennék tolerálni, megbízni benne ezek után meg végképp nem tudnék.

De a te kapcsolatod, te tudod. Én úgy nem tudnék együtt maradni valakivel, hogy közben mást is szeret (vagy kezd megszeretni, mert hát miért másért lenne ilyen romantikus és aranyos egy másik lánnyal), hogy aztán én legyek az átmeneti nő, amíg azzal a másikkal tényleg össze nem jön a dolog.

2015. márc. 30. 14:34
 17/18 anonim ***** válasza:
Könyörgöm, nehogy visszafogadd :( Gondolkozhatott volna annál a pár alkalomnál, amikor elviszi randizni a csajt... Elég csúnyán hátbaszúrt, megalázott... Azt sem érdemli meg, hogy ránézz, találsz jobbat!
2015. márc. 30. 20:06
 18/18 anonim ***** válasza:
Nem köt hozzá semmi, se gyerek, se házasság. Ha már most ilyet tesz, akkor kuka!
2016. febr. 8. 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!