Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ha korainak tartom?
Amit te korainak érzel, az korai. Minden jogod megvan arra, hogy saját véleményed és érzéseid legyenek a kapcsolatotokat illetően, és azzal kapcsolatban, milyen tempóban haladjatok. Ha nem érzed még késznek magad az együtt alvásra, a szexualitásra, akkor igen is mondd meg neki! Csak azért ne menj bele semmibe, mert attól félsz, hogy akkor elveszíted... Aki nem képes tiszteletben tartani azt, te mit szeretnél, és mit nem, az nem érdemli meg, hogy párkapcsolatban legyél vele.
A barátod biztosan meg fogja érteni a hozzáállásodat, ha pedig nem, akkor örülj neki, hogy idejében kiderült róla, milyen :) Egy normális párkapcsolatban, ahol a felek kölcsönösen szeretik és tisztelik egymást, semmit sem kell magadra erőltetned!
Együtt alvás nem egyenlő a szexszel.
Mi is "sokáig" csak aludtunk, és max. petting, de amikor szóltam, hogy elég, azonnal abba hagyta.
Jó, egy hónap után aktus volt, de én akkor már 24 voltam, ő meg 29.
Mondd meg neki, hogy félsz tőle, stb., nem szeretnél még lefeküdni vele, ilyemsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!