Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kapcsolatom a párommal szeretkezés nélkül esélytelen, hogy sokáig kitartson?

Figyelt kérdés

Pasimmal három hónapja vagyunk együtt, és még nem szeretkeztünk. Ő türelmes, azt mondta, csak akkor csináljuk, ha mindketten akarjuk. Én inkább nyilvános helyekre megyek vele ha találkozunk, hogy ne merüljön fel a szex téma. Csókolózni nem szeretek annyira vele, megölelni viszont szeretem, és fogni a kezét is, de nem tudom elképzelni, hogy mi valaha is az ágyban kössünk ki. Meztelenül még sose látott.

Beszélgetni, programokra járni imádok a párommal. Nagyon intelligens, jó a humora, és megértő velem, gondoskodó. De félek, hogy a szex hiánya miatt el fog hagyni előbb-utóbb. Ahhoz pedig nincs bátorságom, hogy bejelentsem neki azt, amit most ide leírtam. 20/L

2015. márc. 29. 23:30
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
53%
Hová süllyedt ez a társadalom?? 3 hónap egy kapcsolat elején szexualitás nélkül és a válaszolók már egyből egy kapcsolat halálát jósolják? Pont az teszi tönkre a mai kapcsolatokat, hogy még meg se ismerték egymást teljesen a felek de már az első hetekben megvolt a szex. Kérdező, azt javasolom beszéld meg a problémádat a barátoddal, ha fontos vagy neki, megérti és megoldjátok később, ha pedig emiatt szakít veled, akkor csak azért jópofizott mert a lábaid közé próbált kerülni!
2015. márc. 30. 00:19
 12/16 anonim ***** válasza:
84%

11-es. Nincs igazad.

Nem mindegy, hogy azért várnak, mert úgy akarják. Vagy azért, mert az egyik abszolút nem kívánja a másikat.

2015. márc. 30. 00:33
 13/16 anonim ***** válasza:
Azért ezt közölhetéd vele, hogy kereshessen egy normális csajt... Csak pazarlod az idejét..
2015. márc. 30. 09:07
 14/16 anonim ***** válasza:
31%

Ne bantsatok mar... Nem olyan nagy ugy majd megoldjatok , probalj kicsit nyitottabb lenni, tobbet csokolozni vele es ha ugy erzed nem megy akkor mond el neki hogy mi a baj, utana egyutt megoldjatok :)

Mi ket evig nem szeretkeztunk mert en megkertem ra 15 evesen ismertem es nem akartam butasagot csinalni. Mikor elmondtam neki hogy varni akarok elfogadta es megertette mikor megprobaltam agyba csabitani leallitott. :) egyszeruen kell meg neked egy kis ido,hogy bizz benne

2015. márc. 30. 12:17
 15/16 anonim ***** válasza:

Utolsó, te KISLÁNY voltál még, ő viszont 20 éves NŐ!

Ne hasonlítsd már össze magad vele!

Kérdező: te nem szerelmes vagy belé, hanem baráti/testvéri szeretetet érzel iránta.

Hagyd ott mielőbb, ne játszogass vele, mert simán elérheted, hogy ne bízzon meg többé a csajokban.

De 20 éves létedre ennyi eszed nincs, hogy erre egyedül rágyere?! Te jó ég!

2015. márc. 30. 18:10
 16/16 anonim ***** válasza:
Attol,hogy kislany voltam a jelekszerint tobb eszem volt mint sok korombelinek... Ha szeretik egymast miert ne lehetne nyiltan megbeszelni es megoldani?
2015. márc. 31. 11:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!