Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kapcsolatom a párommal szeretkezés nélkül esélytelen, hogy sokáig kitartson?
Pasimmal három hónapja vagyunk együtt, és még nem szeretkeztünk. Ő türelmes, azt mondta, csak akkor csináljuk, ha mindketten akarjuk. Én inkább nyilvános helyekre megyek vele ha találkozunk, hogy ne merüljön fel a szex téma. Csókolózni nem szeretek annyira vele, megölelni viszont szeretem, és fogni a kezét is, de nem tudom elképzelni, hogy mi valaha is az ágyban kössünk ki. Meztelenül még sose látott.
Beszélgetni, programokra járni imádok a párommal. Nagyon intelligens, jó a humora, és megértő velem, gondoskodó. De félek, hogy a szex hiánya miatt el fog hagyni előbb-utóbb. Ahhoz pedig nincs bátorságom, hogy bejelentsem neki azt, amit most ide leírtam. 20/L
Persze, hogy el fog hagyni, mint ahogy kb. minden normális, egészséges ember tenné.
Neked nem való egy párkapcsolat.
Ez utóbbi kommented akkor lenne igaz kérdező, ha már nagyon régen együtt lévő pár lennétek és neki mondjuk a háborúban ellőtték volna tökeit. Vagy egy aszexuális férfi volna. (Lehet, hogy te aszexuális vagy? Más férfiakkal el tudnád képzelni a szexet, csak vele nem?)
Az jó, ha türelmes valaki. De ne kecsegtesd jutalommal(szex) a türelméért, ha azt úgysem adod meg neki.
Vagy találkozhatnátok egyszer 4 fal között is és egymásba feledkezhetnétek kicsit, h kiderüljön, tényleg nem indulsz be rá.
De mindent egybe véve:
Ha tényleg nem akarsz vele szexelni, akkor szakíts. Így tönkre teszel egy aranyos türelmes pasit. Ha sokáig váratod a semmiért, utána soha egyik lánynak sem fog hinni.
A személyiségéhez vonzódsz, de mint pasi nem mozgatja meg a fantáziád.....ennek így nem sok értelme van. Neked lehet hogy ez így elég, de a srác idővel lépni fog és ha visszautasítod akkor bizony vége lesz a dolognak.
Volt már bármilyen szexuális tapasztalatod? Esetleg maszturbáltál már? Az is lehet hogy csak félsz az ismeretlentől és bemagyarázod magadnak....
37F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!