Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehetseges az h egyut maradunk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetseges az h egyut maradunk orok eletunkre? Tovabiakbal lent

Figyelt kérdés
en 17/f vaok es 15/l a baratnom...nagyon szeretjuk 1mast..szuzek vagyunk mind2en..
2010. febr. 17. 19:42
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Az Örökre szó számomra kb akkora végtelenséget jelent mint a világűr! Szal biztos nem , max életed végéig, de lehet holnap elüt egy busz :D
2010. febr. 18. 08:38
 12/12 anonim ***** válasza:
Lehetséges. Ahogy az is hogy mégsem. De reménykedni érdemes. Én is így indultam 15 évesen. Az örökkévalóságból 16 év lett. Ha okosabb vagyok akkor lehetett volna több is. Szóval nagyban rajtatok is múlik. Én drukkolok!
2010. febr. 18. 11:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!