Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyaralás vagy lakásfelújítás a pároddal?
Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy a barátoddal/barátnőddel együtt élsz, és a szüleid pont arra a két hétre terveznek nyaralást, amikor a lakásotokat felújítják.
Mit választanál? Nyaralás a szüleiddel vagy lakásfelújítás a barátoddal (azaz segítés neki a munkások figyelésében és a takarításban)?
2010. febr. 17. 19:02
1/9 anonim válasza:
lakásfelujjitás...
utána a párommal mennék nyaralni:)
2/9 anonim válasza:
hát... ha a pároddal élsz akkor fura hogy őt nem szervezik bele a nyaralásba. én lány vagyok és biztosan kiakadnék ha elmenne a párom.
3/9 A kérdező kommentje:
Nekünk megvolt nyáron. A szüleim úgy tervezték, hogy a barátommal mindketten megyünk, de a lakásfelújítás közbejött. Én azt választottam, és segítettem neki.
Szerinte hihetetlenül önfeláldozó és megértő voltam. Számomra természetes volt. Egyszerűen kíváncsi voltam, más hogy van ezzel.
Egyébként azért most írtam ki, mert most csőtörésünk van, és nem győzte megint köszöngetni a drágám, hogy segítségére vagyok.
2010. febr. 17. 19:10
4/9 anonim válasza:
Mondjuk az a furább, hogy a szüleiddel jársz nyaralni, de mindegy:)
5/9 A kérdező kommentje:
Szerintem nem "furi", hanem természetes, ha valakinek jó a kapcsolata a szüleivel.
2010. febr. 17. 19:15
6/9 anonim válasza:
az oké hogy jó a kapcsolatod csak ha már vagy valakivel akivel ráadásul együtt is élsz felnőttként, akkor szerintem para a pasit kihagyni a közös nyaralásból, mert már elsősorban vele vagy és csak másodsorban anyudékkal, érted, mert valahol neked már ő a családod.
7/9 anonim válasza:
hát nem is kell ahhoz rosszban lenni nem úgy értettem. Persze kinek mi a fura, én nyilván saját magunkhoz viszonyítok:)
8/9 A kérdező kommentje:
Egyébként nekem is ő az első (írtam is, hogy mindketten mentünk volna szüleimmel, meg azt is, hogy a lakásfelújítást választottam), csak kíváncsi voltam ti hogy vagytok ezzel.
2010. febr. 17. 19:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!