Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gáz a szituáció? Egy 28 éves srác rá van kattanva egy mindössze 14 éves kislányra?
Akad egy koránál érettebb, mégiscsak kislány, aki elég sokat van együtt egy koránál éretlenebb, de mégiscsak felnőtt férfi.
Mindketten keresik egymás társaságát, és nagyon jól kijönnek egymással, természetesen ez külső szemlélőként meghökkentő.
Ennek mi lesz a vége? Van egyáltalán értelme? Nem sokkoló?
Kérdező..
Itt vagy 28 évesen, és egy 14 éves csajra hajtasz?
Ami nem csak szerintünk, de szerinted is gáz, hiszen kiírtad a "mindent tudó" gyk-ra a kérdésed, megerősítésre várva, hogy "ajjjh nem gááz csináljátok csaaak"
De tudod mit, SZERINTEM és még SOKAK szerint akkor is gusztustalan ez a dolog!
Jó, most már gondoljuk.
Így jó?
15: Szerinted az ilyen férfinek nevezhető? Uuuugggyan már..
Kérdésre válaszolva: nagyon gáz! Keress egy korban hozzád illő nőt, ne egy kislánnyal kezdj, mert Ő még egyáltalán nem felnőtt, sem agyilag, sem testileg, sem lelkileg, SEHOGYAN! Gyerek!!!!
Az anyja vagy az apja helyében, ha megtudnám, kitaposnám a b-led....
Tudom, tudom, csak kihangsúlyoztam én is, hogy a kérdező számára érthetőbb legyen, hogy a férfi nem itt kezdődik.. :-)
18 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!