Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez a szituáció így normális? :S /15 éves srác/
Barátnőmmel több, mint egy évig voltunk együtt. Ezalatt az idő alatt, elég sokszor veszekedtünk. De a veszekedést majdnem mindig ő kezdte el. A veszekedés témája sosem volt egy komoly dolog, én hozzá mindig hű voltam. Nagyon szerettem őt. (a mai napig:S) Pl. volt olyan h szerinte elhanyagoltam őt :S Meg állítólag olyan baj is volt, hogy magamtól sosem csókoltam volna meg... Előzmény: mikor kiakadt, akkor írta nekem, hogy néha csak úgy érzi hogy azért akarok vele találkozni, hogy csókolózzunk:S Ezek után nem is értem, hogy mit vár tőlem. A lényeg az, hogy ő kezdett nagyjából mindig hisztizni. Pedig én egyáltalán nem vagyok egy nehéz eset. Ezt mások is igazolják.
A barátnőm most talán végleg kidobott. Azt mondta azért, mert megelégelte, a veszekedéseket, és utána én ,, visszafogom " magam, aztán durván beszélek vele. És aztán megbocsájt nekem, de aztán minden ugyan olyan.
Én egy normális, értelmes srácnak tartom magam, és sosem mondtam neki bántó, trágár szavakat. Legtöbbször ő akadt ki dolgokon, amik után tök bunkó volt velem... És ezután lehet, hogy látszott rajtam a feszültség, és az ingerültség. De sosem beszéltem vele durván. Élőben meg pláne!
Olyan rossz ez nekem. Más lányok azt is megbocsátják a barátjuknak hogyha megcsalják stb. És én a barátnőmet nagyon szerettem. =(
Barátnőm szerint a fiúknak mindent szabad, a lányoknak meg kussolniuk kell. Úgy érzem, hogy itt nem én vagyok a durva. Pedig lehetnék, miután kidobott =(
Altalaban bunko modon pofajaba vagom mindenkinek a szomoru igazsagot... de te megleptel kisember. Olyan szavakat, fordulatokat hasznalsz amik kiforrott jellemre utalnak. Ritka manapsag 15 evesek kozt az ilyen. Bar ez lenne az atlag!
Dobd ki a kis hisztis pi*t, es probalj meg idosebbekkel talalkozgatni. 18-20 korul javaslom. Sok sikert kisember, es csak igy tovabb :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!