Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Válasszam a szerelmet vagy a másik fél érzéseit vegyem figyelembe? Nem tudom, mit csináljak.
Figyelt kérdés
16 voltam, amikor megismerkedtem egy nagyon édes pasival. Majdnem két évig voltunk együtt, fél éve szakítottunk. Én mondtam neki, hogy legyen vége, mert úgy éreztem, hogy szeretnék kicsit élni. Korainak tartottam azt, hogy lekössem magam. Pedig az a két év a legszebb volt az életemben. A szakítás után párszor még összejártunk, és még ma is beszélünk. Az a problémám, hogy 4 hónapja új kapcsolatom van, de nem vagyok szerelmes, csak az előző páromra tudok gondolni. Ő életem szerelme és erre most jöttem rá. :( Szerintetek mit tegyek? Hallgassak a szívemre és legyek újra a volt párommal? De a mostanit sem szeretném megbántani, mert ő szeret engem..Segítsetek léci. :( 19/L2010. febr. 17. 18:47
1/4 anonim válasza:
Az ex hogyan érez irántad? Van neki barátnője? Mennyire komoly? Sose értettem ezt az "élni akarok"-dolgot, együtt is lehet szerintem "élni"... Én megmondanám az exnek, hogyan érzek. Max. azt mondja, hogy ő már túllépett rajtad - és akkor Te is tovább lépsz. Különben egész életedben benned maradna, hogy mi lett volna, ha... Meg becsapod az új srácot is. LÉpned kell.
2/4 A kérdező kommentje:
Először is köszönöm a gyors választ. :)
Az exemnek nincs barátnője, egy 2 hetes kapcsolata volt, amióta különmentünk. Én úgy érzem, hogy ő is szeret még, sokszor beszélünk, sms-eket küld, barátoktól is hallok vissza ezt azt, úgyhogy szerintem (remélem) érez még irántam. Amúgy ez az élni akarok dolog azért volt, mert az exem nagyon féltékeny volt, és soha nem mentem sehova, és csak kettesben állandóan. Ez akkor úgy éreztem, szörnyű, ma már bármit odaadnék azért, hogy mindennap csak vele lehessek. :(
2010. febr. 17. 18:59
3/4 anonim válasza:
Ja hát így érthető... A "ketten élni" abba beleértettem azt is, hogy a pár együtt (esetleg ritkábban külön-külön, de mindkét fél!) eljár barátokkal, szórakozni, stb. Nyilván ez jogos igényed volt - az ex barátod tudna e téren változni, ha újra összejönnétek? Gondolkozott azon, amíg külön voltatok, hogy mennyire akart leláncolni? Ha újra összejöttök, a régi problémákat meg kell oldani, különben megint szétmentek...
4/4 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy mennyire gondolkozott el, még nem beszéltünk, de a héten talizunk, és lépni fogok. :)
Köszönöm a segítséget. :))
2010. febr. 21. 09:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!