Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy férfi, mire gondoljak?
Van egy férfi, 25 éves.
Helyes, jó a teste, elegánsan öltözködik, és makulátlan a modora, viselkedése.
Rég óta tetszik már nekem, egy helyen dolgozunk.
Még sosem érdekelte egy nő sem, azt hittem sokáig, hogy meleg.
Plusz tényleg ez a hajszálanként belőtt haj, nagyon választékos beszéd, teljesen úriember viselkedés.
És nemrég elkezdte érdekelni egy nő. Pedig a lány tök átlagos, semmi extra, ráadásul senki sem bírja, túl csendes, és visszahúzódó.
Hogy lehet az, hogy egy tökéletes pasinak pont egy ilyen szürke egér tetsszen meg?
Teljesen tanácstalan vagyok.
Úgy lehet az, hogy nekem is volt például már, hogy teljesen hidegen hagyott egy mindenki által tök szépnek mondott nő, miközben meg mások által nem túl szépnek tartott nő tetszett. Egyszerűen mások vagyunk és ami neked nem tetszik, nem biztos hogy neki nem tetszik. Ennyi az egész.
Plusz a külső egy dolog... én utálom a felszínes embereket. Csak külső alapján senkihez sem tudok vonzódni egyébként sem. Sőt, ha a külseje szép, de belülről visszataszító, akkor nem fogok vonzódni hozzá...
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!