Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Volt már valakinek, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már valakinek, hogy a régi csaja aki dobott újra kopogtatott az ajtódon?

Figyelt kérdés

Kíváncsi vagyok ilyen történetekre!Kort és a szakítás-felbukkanás közt eltelt időt is kérnék a történet mellé! :)

Megköszönném,ha leírnátok!!

2015. márc. 27. 15:36
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Mindenki tanácsokat osztogat és azt mondták ne is keressem,n írjak Neki.Majd keresni fog ha rájön mennyi mindent megtettem érte és mennyi szép dolgot éltünk át ketten!
2015. márc. 27. 16:04
 12/15 anonim ***** válasza:
Igen de nem nyitottam neki ajtót.Ha én valakivel szakítok akkor véglegesen szakítok így könnyebb is elfelejteni őt.Meg eleve ha valakik egyszer szakítanak az már régen rossz,nem érdemes tovább folytatni.Ellene lehet tenni hogy ne legyen szakítás de ha már odáig fajul a dolog az már régen rossz
2015. márc. 27. 16:31
 13/15 A kérdező kommentje:
És mennyi esélyt láttál elötte h valaha keresni fog?
2015. márc. 27. 17:12
 14/15 anonim ***** válasza:
Semennyi esélyt mert letiltottam msn-ről (akkor még volt msn) de ő tudta a jelszavamat és feloldotta a tiltást így nagyot néztem amikor rám írt
2015. márc. 27. 17:35
 15/15 A kérdező kommentje:
Ő kitörölt az ismerősei közül!Elég durván váltunk el!Azt akarta h maradjunk még az albérletben amíg nem tud külön menni!De kiderült csak azért mert akkor jött haza az exe!Erre összepakoltam a cuccokat és leléptem reggelre !Azt mondta utána h sose szeretett!Mikor elmagyaráztam Neki h akkor nem bőgött volna h elveszít és nem akart volna velem semmit!Pláne nem albérletbe menni meg közösen élni
2015. márc. 27. 17:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!