Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, titeket zavarna ha a barátnőtök gyakran lenne meztelen?
pl. én ruha nélkül alszok, hétvégén ha nem megyünk sehova akkor sem öltözök föl nagyon, max csak egy vékony kis köntös. Délután, mikor haza jövünk a melóból, akkor sincs rajtam túl sok minden. Melltartó, bugyi, vagy csak egy kis póló. Sokkal kényelmesebb így, de a barátom múltkor megjegyezte, hogy igazán fölöltözhetnék már rendesen. Nem értem miért zavarja. Nem igénytelenül nézek ki szimplán csak nem öltözök fel, nem csípem ki magam, nem sminkelek ha csak itthon vagyunk. Tök fölösleges szerintem. Fiúk ti mit gondoltok erről??
22/L
amennyiben csak ketten vagyunk a lakásban nem zavarna :)
29f
Nyár kivételével én is mindig "lecseszem" a barátom, ha póló vagy zokni nélkül flangál, már attól fázok hogy ránézek. :D Pedig bejön a külseje, és kívánom, de rossz nézni hogy én pulóverben ülök ő meg mezítláb, brrrr :D
Egyébként itt úgyis kb mindenki azt fogja írni, hogy nekik tetszene, de bizonyos idő után, ha minden nap így lát, nem fogja annyira felizgatni a látványod. Lehet amúgy, hogy ettől fél a barátod.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!