Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van egy fiú aki nagyon tetszik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy fiú aki nagyon tetszik és úgy tűnt én is neki de tegnap kiderült hogy MELEG! mi legyen?

Figyelt kérdés

Nem itélem el ezért,de kicsit lesulytott a dolog...

most akkor mondjam el hogy tetszett vagyne is foglalkozzak ezzel? :(

2015. márc. 27. 09:11
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

9. Én meg azt nem értem, hogy azért mert nem tettem idézőjelbe egy szót miért kell így háborogni :)

Meg amikor mindenki tudja, hogy mi alapján mondok mit :D :D

Arról, hogy ki miről tájékoztatott Te és a kérdező is biztos nagyon tájékozottak vagytok :D

Akkor ha már ennyire tájékozottak vagytok bizonyára nem kell elmeslnem a sztrimat, de ha már ennyire tudjátok akkor emlékezetekbe idézem amit biztos amúgy is tudtatok.

Volt egy fiú, nagyon megkedveltem.. amolyan barátságból szerelem. Jött utánam, úgy nézett ki akar is valamit. A telóján csajok képe háttérnek, tudtam, hogy járt előttem is valakivel, de még szűz volt. Kicsit idősebb voltam nála, de nem zavart volna a dolog. Viszont ahogy haladt előre a kapcsolat úgy vált egyre furcsábbá.. én már rég tudtam, hogy mi a baja, úgyhogy szépen lassan le is mondtam róla, de még találkoztunk. Aztán egyszercsak bevallotta, hogy tulajdonképpen úgy érzi hogy igen, a lányok is aranyosak, meg helyesek, de így kb. ennyi. Azt még hozzáteszem, hogy a meleg kapcsolatokon belül is először a -számára rossz szerepet választotta. Az egész szépen lassan átalakult barátsággá. Amíg a környezete előtt nem akarta hogy tudják mi a helyzet simán eljátszottam neki továbbra is a női partnert, mintha járnánk. Aki előtt meg felvállalta ott ez lényegtelen volt. Együtt jártunk vásárolni, rengeteget beszélgettünk továbbra is, utána megismerkedtem a jelenlegi kedvesemmel és ő maradt olyan, mint egy barátnő. Ha nektek jobban tetszik akkor "barátnő", ha van rá szakszó és ti járatosabbak vagytok a dolgokban akkor használjátok azt, de hogy kinek milyen tapasztalatai vannak és mit tud azt légyszíves máskor előbb tudjátok meg és utána ítélkezzetek meg dobálózzatok a ti nagy tudásotokkal.. ha mégsem akkor további jó mások ismeretét :D

2015. márc. 30. 09:14
 12/12 A kérdező kommentje:

Utolso

koszi! En se akartam veszekedni de felreertettem

2015. márc. 31. 07:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!