Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy fiú aki nagyon tetszik és úgy tűnt én is neki de tegnap kiderült hogy MELEG! mi legyen?
Nem itélem el ezért,de kicsit lesulytott a dolog...
most akkor mondjam el hogy tetszett vagyne is foglalkozzak ezzel? :(
1.
igaz...
Barátnőnek
igaz ogy meleg de attol még tekintek rá barátNŐ ként
Bocs javitva
attól még hogy meleg nem tekintek rá barátNŐ ként
Mi a pokolért kéne barátnőként tekinteni rá? Nem vagyok harcias, de annyira gyűlölöm, amikor az LMBTQQIA(igen, ezek mind léteznek :D) emberekkel kapcsolatban valaki valamit teljesen félreértelmez, mert nem tájékozódik. Mintha egy vitában elkezdenél értelmetlen szavakkal közbeszólni az egészbe. Azért, mert a saját neméhez vonzódik, még nem lesz ellenkező nemű. Ahogy pl. egy aszexuális nem lesz nemtelen azért, mert nem vonzódik senkihez.
Egyébként meg a szexuális beállitottság azért beállitottság, mert születés óta megvan, és nem lehet megváltoztatni. Sok mindenki megváltoztatná, ha lehetne, mert néha nagyon nehéz elviselni, hogy senki nem fogad el a környezetedben, de ez tény és való. Amit tudsz tenni, hogy elmondod neki őszintén a dolgokat, hogy ne romoljon meg köztetek a viszony. Lehet a végén majd egy nagyot nevettek rajta együtt, elvégre ezek a dolgok múlandóak.
Utoldo
én is erről beszéltem!!
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!