Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csúnyább fiúknak miért nem foglalkoznak a barátnőjükkel, ha már egyszer van?
Itt az oldalon mindig azt olvasni, hogy úgy szeretnének már egy barátnőt, stb...
Én nemrégiben kikezdtem egy ilyen fiúval. Csak később tudtam meg, hogy ilyeneket irkál erre az oldalra, úgyhogy lehet akár még a kérdéseit is láttam, csak nem tudtam róla.
Szóval összejöttem a sráccal, elég jól indultak a dolgok, aztán nagyjából a második héten már azt éreztem, hogy.. hát... cselédlány szerepben jobban tetszenék neki. Elvárta, hogy mindig vele törődjek, szórakoztassam, kényeztessem őt miközben azt sugallta, hogy ez neki jár, mert ő már letett valamit az asztalra, vagy nemtudom..:(
Majdnem 5 hét után szakítottam vele. Ott telt be a pohár amikor megsértődött azon, hogy amikor a Gellért hegyen sétáltunk nem akartam leszopni az egyik bokor mögött (addig nem volt ruha nélküli szexuális érintkezésünk)... egyszercsak előrukkolt vele, hogy mi lenne ha ezt így emgtenném.. meghökkentem, mondtam, hogy ezt most inkább kihagynám, erre kiakadt, elkezdett hisztizni, hogy persze, mert ő csúnya és szenvedett már eleget, ezt a kicsit nem tudom megadni neki.. akkor mondtam, hogy najó, felejts el.. olyan hisztériát csapott ott a hegyen, hogy egy tinilány elszégyellte volna magát!
Azóta (8 napja) meg napi 4-5 SMSt küld, hogy így meg úgy szeret..
Itt az oldalon olyan érzelmesnek, kedvesnek írják le magukat az ilyen fiúk.. miért csinálják ezt?
Műizmok, félreolvastam
Átlátom a helyzetet és én is egyetértek veled abban, hogy nem így kellene viselkednie, de ha visszaolvasol akkor én kezdettől fogva azt nem értettem, hogy ennek mi köze van a kinézetéhez?
A kérdésedben is úgy írsz, hogy a csúnyább fiúknak nem szabad így viselkedni, holott tök mindegy hogy néz ki.
Az pedig, hogy 22-24 évesen kinek mi számít friss kapcsolatnak megint más. Valaki hamarabb beadja a derekát, valaki később.
Ha pedig ebbe a kategóriába csak komoly tapasztalattal a háta mögötti, párkapcsolati kérdésekben teljes mértékben kompetens felnőttek írogatnának akkor naponta jönne úgy egy válasz.
Mindenkinek joga van kifejtenie a véleményét. Az a baj, hogy meglátásom szerint te mindenkit korlátozni próbálsz abban, hogy mit tehet meg és mit nem.
Ugy jon ide a kinezete, hogy o defi ialja magat csunya embernek... es ot bantotta a vilag es emiatt neki jar, hogy egy kiszolgaljak... o vezette le az eg3sz viselmedeset abbol a (teves) meglatasbol, hogy o csunya
szoval a meglatasa alapjan formalt jogot dolgokra, de mint te is irtad, az ilyen viselkedes semmilyen kulsovel nem megengedheto
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!