Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csúnyább fiúknak miért nem foglalkoznak a barátnőjükkel, ha már egyszer van?
Itt az oldalon mindig azt olvasni, hogy úgy szeretnének már egy barátnőt, stb...
Én nemrégiben kikezdtem egy ilyen fiúval. Csak később tudtam meg, hogy ilyeneket irkál erre az oldalra, úgyhogy lehet akár még a kérdéseit is láttam, csak nem tudtam róla.
Szóval összejöttem a sráccal, elég jól indultak a dolgok, aztán nagyjából a második héten már azt éreztem, hogy.. hát... cselédlány szerepben jobban tetszenék neki. Elvárta, hogy mindig vele törődjek, szórakoztassam, kényeztessem őt miközben azt sugallta, hogy ez neki jár, mert ő már letett valamit az asztalra, vagy nemtudom..:(
Majdnem 5 hét után szakítottam vele. Ott telt be a pohár amikor megsértődött azon, hogy amikor a Gellért hegyen sétáltunk nem akartam leszopni az egyik bokor mögött (addig nem volt ruha nélküli szexuális érintkezésünk)... egyszercsak előrukkolt vele, hogy mi lenne ha ezt így emgtenném.. meghökkentem, mondtam, hogy ezt most inkább kihagynám, erre kiakadt, elkezdett hisztizni, hogy persze, mert ő csúnya és szenvedett már eleget, ezt a kicsit nem tudom megadni neki.. akkor mondtam, hogy najó, felejts el.. olyan hisztériát csapott ott a hegyen, hogy egy tinilány elszégyellte volna magát!
Azóta (8 napja) meg napi 4-5 SMSt küld, hogy így meg úgy szeret..
Itt az oldalon olyan érzelmesnek, kedvesnek írják le magukat az ilyen fiúk.. miért csinálják ezt?
Igazad van, ezen felesleges volt hisztit csapni ám a te indíttatásodat sem értem.
Miért is kezdtél ki a fiúval, tetszett ő neked egyáltalán? Mert, ha valaki tetszik nekünk akkor nem fogunk azon problémázni, hogy 5 hét után orális szexet kezdeményez. Nyilván egy jóképű srácnak aki iránt vonzódsz nem mondtál volna nemet, na mindegy.
Az elején tapasztaltak pedig szimplán önzőségre utalnak, de az is úgy tűnik, hogy jobban bejön a lányoknak. Csak meg lehet figyelni mennyire odaadóak azok a fiúk akikre másznak a nők, hát semennyire. Egyik lány után a másikat használják.
Igenis tetszett, amikor járni kezdtünk nem tudtam, hogy ilyen lekezelő és ennyire semmibe veszi önmagát!
és képzeld nem, nem tettem volna meg semmiféle jóképű pasinak! hogy miért? talán mert a szex nem az utcára való, főleg akkor, ha még nem is volt korábban példa rá! ha egy szobában vagyunk megtettem volna neki, bár a "gyere, sz0pj le a bokorban!" felkiáltás nem túl udvarias..
és ez a szopós dolog csak egy utolsó csepp volt! nem tett semmit a kapcsolatért, ez neki járt, mert ő sérült és sokat szenvedett az életben, mostmár hátradőlhet és lazíthat amíg én kiszolgálom és elkényeztetem.. minek akar valaki kapcsolatot, ha nem akar kezdeni vele semmit? az ilyennek anya kell, nem barátnő!
Ez az egész történet már-már annyira meseszerű, mintha Rémusz bácsit elbeszélései közül olvasnánk néhányat.
Sebaj, majdnem vicces voltál kérdező.
Mint mondom az egésszel az a baj, hogy nem sírnál itt, ha a fiúd nem egy "csúnya vagyok, szeretnék egy bartnőt" fiú lett volna.
Ha jól nézett volna ki akkor most is vele lennél vagy, ha nem, akkor sem panaszkodnál emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!