Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A csúnyább fiúknak miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A csúnyább fiúknak miért nem foglalkoznak a barátnőjükkel, ha már egyszer van?

Figyelt kérdés

Itt az oldalon mindig azt olvasni, hogy úgy szeretnének már egy barátnőt, stb...

Én nemrégiben kikezdtem egy ilyen fiúval. Csak később tudtam meg, hogy ilyeneket irkál erre az oldalra, úgyhogy lehet akár még a kérdéseit is láttam, csak nem tudtam róla.

Szóval összejöttem a sráccal, elég jól indultak a dolgok, aztán nagyjából a második héten már azt éreztem, hogy.. hát... cselédlány szerepben jobban tetszenék neki. Elvárta, hogy mindig vele törődjek, szórakoztassam, kényeztessem őt miközben azt sugallta, hogy ez neki jár, mert ő már letett valamit az asztalra, vagy nemtudom..:(

Majdnem 5 hét után szakítottam vele. Ott telt be a pohár amikor megsértődött azon, hogy amikor a Gellért hegyen sétáltunk nem akartam leszopni az egyik bokor mögött (addig nem volt ruha nélküli szexuális érintkezésünk)... egyszercsak előrukkolt vele, hogy mi lenne ha ezt így emgtenném.. meghökkentem, mondtam, hogy ezt most inkább kihagynám, erre kiakadt, elkezdett hisztizni, hogy persze, mert ő csúnya és szenvedett már eleget, ezt a kicsit nem tudom megadni neki.. akkor mondtam, hogy najó, felejts el.. olyan hisztériát csapott ott a hegyen, hogy egy tinilány elszégyellte volna magát!

Azóta (8 napja) meg napi 4-5 SMSt küld, hogy így meg úgy szeret..

Itt az oldalon olyan érzelmesnek, kedvesnek írják le magukat az ilyen fiúk.. miért csinálják ezt?

2015. márc. 26. 15:42
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
Én férfiként mondom, nem lennék képes olyan sráccal itt ismerkedni aki csak sablon gyks "randa de romantikus és nem csak arra kell nekem a lány, meg ilyenjó arc vagyok meg olyan jó arc csak visszahúzódó aranyos srác" stb szöveget tolja(Hányingert kapok az ilyentől, holott mindenki tudja hogy mi kell neki, csak sok a naiv ember...). Mindenhol vannak fszfejek, és több van mint gondolnád... Valaki csak siránkozik így az ellentétes nem, úgy az ellentétes nem, ideje lenne a sarkára állni és nem "kihasználtatnia"( Igazából önző módon azt hiszi, ha udvarol, vagy segít a lánynak/fiúnak, automatikusan jár neki, mert ő milyen romantikus mély stb ha meg nem kapja meg az rögtön gci!) magát. (mindkét félre áll a véleményem.)
2015. márc. 26. 15:59
 12/33 anonim ***** válasza:
Mondjuk én átlagos kinézetű vagyok,de nem mindegyik fiú ilyen,lehet hogy neki csak arra kelhetél hogy elmondja van csaja.De nem mindegyik ilyen.
2015. márc. 26. 16:05
 13/33 anonim ***** válasza:
51%

Igazad van, ezen felesleges volt hisztit csapni ám a te indíttatásodat sem értem.

Miért is kezdtél ki a fiúval, tetszett ő neked egyáltalán? Mert, ha valaki tetszik nekünk akkor nem fogunk azon problémázni, hogy 5 hét után orális szexet kezdeményez. Nyilván egy jóképű srácnak aki iránt vonzódsz nem mondtál volna nemet, na mindegy.

Az elején tapasztaltak pedig szimplán önzőségre utalnak, de az is úgy tűnik, hogy jobban bejön a lányoknak. Csak meg lehet figyelni mennyire odaadóak azok a fiúk akikre másznak a nők, hát semennyire. Egyik lány után a másikat használják.

2015. márc. 26. 16:07
 14/33 A kérdező kommentje:

Igenis tetszett, amikor járni kezdtünk nem tudtam, hogy ilyen lekezelő és ennyire semmibe veszi önmagát!

és képzeld nem, nem tettem volna meg semmiféle jóképű pasinak! hogy miért? talán mert a szex nem az utcára való, főleg akkor, ha még nem is volt korábban példa rá! ha egy szobában vagyunk megtettem volna neki, bár a "gyere, sz0pj le a bokorban!" felkiáltás nem túl udvarias..

és ez a szopós dolog csak egy utolsó csepp volt! nem tett semmit a kapcsolatért, ez neki járt, mert ő sérült és sokat szenvedett az életben, mostmár hátradőlhet és lazíthat amíg én kiszolgálom és elkényeztetem.. minek akar valaki kapcsolatot, ha nem akar kezdeni vele semmit? az ilyennek anya kell, nem barátnő!

2015. márc. 26. 16:16
 15/33 anonim ***** válasza:
Szerintem csak kifogtál egy idiótát.
2015. márc. 26. 16:17
 16/33 anonim ***** válasza:
12%

Ez az egész történet már-már annyira meseszerű, mintha Rémusz bácsit elbeszélései közül olvasnánk néhányat.

Sebaj, majdnem vicces voltál kérdező.

2015. márc. 26. 16:25
 17/33 anonim ***** válasza:
10%
Kamu kérdésnek tűnik, szimplán csak alázni akarod az itt lebzselő "csúnya fiú" klánt.
2015. márc. 26. 16:32
 18/33 A kérdező kommentje:
Már csak a kamumánok hiányoztak. Ne gyertek már ezzel, könyörgöm. Attól még, hogy nektek ez idegen, nekem sajnos jelenleg ez a valóság, ne kelljen már még azt is bebizonyítanom, hogy egyáltalában élő ember vagyok, nem pedig a cleverbot!!
2015. márc. 26. 16:34
 19/33 anonim ***** válasza:
Ha ez segít, én azt sem hiszem el amit kérdezel. /igen ilyenkor szólnak a közönségnek, hogy tessék nevetni/
2015. márc. 26. 16:37
 20/33 anonim ***** válasza:
12%

Mint mondom az egésszel az a baj, hogy nem sírnál itt, ha a fiúd nem egy "csúnya vagyok, szeretnék egy bartnőt" fiú lett volna.

Ha jól nézett volna ki akkor most is vele lennél vagy, ha nem, akkor sem panaszkodnál emiatt.

2015. márc. 26. 16:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!