Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy lany de mit csinaljak?
Figyelt kérdés
Tetszik egy lany, ismerem 1 honapja tallakozgattunk parszor, es 3 napja megprobaltam ugy mond felszedni, de hat offolt azzal az indokkal hogy ez az egyik ( neki egy jo baratja aki bele szerelmes de o nem erez iranta semmit csak barat szamara) ismerosom miatt mert hogy neki ez hogy esne. Tegnap viszont talalkoztunk es teljesen mas volt. Puszilgatott olelgetett es a kezemet fogta ugy hogy mellettem ult es az olebe vette es simogatta, utana ugy fogta mintha egy par lennenk...ma megprobaltam megcsokolni de elhuzta a fejet es hazament(pont amikor koszontunk el tole) most akkor ez meg mentheto? Iszonyatosan tetszik es szeretnem ugy mond kozelebbrol is megismerni..2015. márc. 25. 22:04
1/2 anonim válasza:
Én azt javaslom, ne nyomulj annyira.Amit elmondtál, abból arra tudok következtetni
,hogy a lánynak nagyon bejössz,foglalkozz más lányokkal is,az ő láttára,és ezzel ébressz benne vágyat,aztán lehet h ő próbál majd megcsókolni,akk majd te húzd el a fejed!;DSok sikert!
2/2 A kérdező kommentje:
Megsertodott ram amiert meg akartam csokolnk hat lehet hogy ez offos de azert meg varok egy kicsit es beadom amit mondtal, koszonom ;)
2015. márc. 27. 15:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!