Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megcsalt a párom a "legjobb"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalt a párom a "legjobb" barátnőmmel! Szerintetek jól tettem, hogy vele maradtam?

Figyelt kérdés
3szor csalt meg vele. Azt mondta azért tette, mert nem érezte azt,hogy már a barátnője vagyok. Abban az időben sokat veszekedtünk, pont azért, mert az állítólagos legjobb barátnőm össze vissza hazudott rólam,hogy én így viselkedek, ekkor és ekkor megcsaltam. Amikor szakítani akartam vele állandóan hívogatott, az anyja is,hogy megöli magát, tiszta erőből verte a fejét a falba, még le is akart ugrani az 5ik emeletről. Azóta már elmúlt 1év, látom, hogy törekszik, de én ezt nem tudom elfelejteni. Hogy tudták ezt velem tenni?A volt legjobb barátnőm tudtam,hogy ilyen, de gondoltam volna, hogy ezt megteszi, se a páromról. Szerintetek jól döntöttem, hogy vele maradtam?

2015. márc. 25. 18:30
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Én szakítottam volna vele, aztán lehet összejöttem volna vele.
2015. márc. 25. 19:07
 12/18 anonim ***** válasza:
En elkuldtem volna a busba. Egy percig sem maradtam volna vele. Ha egyszer megtette, ize, haromszor akkor megfogja tenni maskor is. Azsarolasaa meg csak hab a tortan. Nem vagy koteles szanalombol vagy attol valo felelem miatt vele maradni, mert ongyilkossaggal fenyeget. Ha egy olyan emberrel maradsz akiben mar bizni sem tudsz csak tonkreteszed az eleted. Ha meg megprobal meghalni az nem a te felelosseged, hanem az o primitivsege.
2015. márc. 25. 19:09
 13/18 anonim ***** válasza:

Én se maradtam volna vele, nem tudom azóta hogy bír a szemedbe nézni. Meg hogy tudsz vele szexelni?

Nálam ez megbocsáthatatlan lenne, bármennyire is szeretem, de nem vagyunk egyformák.

Sok idő eltelt már, Neked kell tudni, hogy tudsz e vele tervezni, el tudod e képzelni vele a jövődet. Ha igen, akkor maradj vele, ha nem, akkor szerintem felesleges.

22N

2015. márc. 25. 19:28
 14/18 anonim válasza:
Szerintem nem döntöttél jól, megint megcsal te kidobod eljátsza a hattyúk halálát és visszafogadod. Ördögi kör. A barátnőd meg remelélem már nem a barátnőd, az ilyen nem barátnő.
2015. márc. 25. 19:47
 15/18 anonim válasza:

Hiába írja mindenki, hogy azonnal dobták volna a faszit... Nem tudjátok mit tennétek, amíg nem kerültök ilyen helyzetbe!

Régen én is úgy fogtam fel, h ha megcsalna a pasim - főleg barátnővel - azonnal dobnám a pics ába, de amikor megtörtént, akkor már máshogy láttam a dolgokat. Szóval csak az ossza az észt, aki tapasztalatból beszél!

*írtam privit

2015. márc. 26. 12:26
 16/18 anonim ***** válasza:

15# oké én tapasztalatból beszélek és dobtam a barátnőm még anno és nem is kellett megcsalni. Nekem elég volt, hogy flörtölt másokkal, igaz elég durván. Ezek után mondom, hogy nem volt jó ötlet vele maradni! Verte a fejét a falba és az anyja hívogatott? Te jó ég hát milyen "férfi" az ilyen? Mennyi idős 8? Lelki zsarolással akar magánál tartani? Komolyan nem értelek... Sokat veszekedtetek, és? Te képes voltál nem félremenni neki meg volt képe a legjobb bnődre rámászni. Erre szokták mondani, hogy a szerelem vak de nem vak csak teljesen hülye!

1 év telt el és még mindig nem felejtetted el. Nem is fogod tudni szerintem és a bizalmat is mínuszból kell újraépítenie.

2015. márc. 26. 12:44
 17/18 anonim ***** válasza:
Én egyszer megmondanám, hogy csak sajnálatból és kötelességből maradtam vele, szeretetből sose leszek. És nem fogom tudni szeretni, csak vele maradok hogy mert zsarol. Ha ezt így kereken elmondod neki, akkor el fog menni a kedve attól, hogy ilyen kártyákkal játsszon.
2015. márc. 27. 01:24
 18/18 anonim ***** válasza:
Ez nagyon kamunak néz ki.
2015. márc. 27. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!