Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti megbocsájtanátok a helyemben a "pasimnak"?
Figyelt kérdés
Sajnos nem vet szét minket a pénz ezért a házunkra ráférne már egy alapos felújítás. Viszont a "barátom" családja nagyon gazdag. 3 hónapja vagyunk együtt, de tegnap délután jött át hozzánk először. Mikor belépett a bejárati ajtón már az volt az első mondata: Hol van a lábtörlő? Mondtam, hogy nekünk nincs lábtörlő a bejárati ajtónál erre röhögve mondta, hogy az még a csöveseknek is van. Amikor levette a kabátját egyből elkezdi:, hogy miért van ilyen hideg talán nem fűtünk? Felmentünk az az emeletre ott van a szobám. A szobámra már nagyon régóta ráférne egy festés ezt észre is vette és egyből elkezdi, hogy ez milyen undorító stb. Meg, hogy ő ilyen szar szobát nem látott ennél a hajléktalan szálló is jobb. Erre én ideges lettem és elzavartam. Nagyon rosszul estek a szavak amiket mondott. Szerintetek jogosan zavartam el? Ti kibékülnétek vele? 15/L2015. márc. 24. 19:46
1/6 anonim válasza:
Ez egy elkényeztetett f..z. Hosszú távon úgysem lett volna semmi a dologból.
2/6 anonim válasza:
jól tetted, hogy elzavartad.
nem tudom, hová tette az agyát, lehet, lehúzta a vécén, mielőtt elment hozzád. mert ez, amit csinált, ahogyan beszélt, értelmetlen köcsög megmondózás, nem más.
tudod, én a helyedben nem hogy nem békülnék ki vele, hanem ki is hajítanám a p.csába.
3/6 anonim válasza:
Jól tetted, hogy elzavartad. Beképzelt kis bunkó p..cs. Ha komolyan érdekelnéd, ilyesmit nem mondott volna.
4/6 A kérdező kommentje:
Aki esetleg ráér írhatna nekem privát üzenetet :/
2015. márc. 24. 20:28
5/6 anonim válasza:
"Aki esetleg ráér írhatna nekem privát üzenetet :/"
- Minek?
6/6 anonim válasza:
Ne viccelj, ha igazán szeretne, nem viselkedne így, hanem elfogadná a dolgot. Elég gyerekes gondolkodásra vall. Mikor ennyi idős voltam, nekünk sem volt szép házunk, de emlékszem, mikor az első barátom átjött, nem szólt semmi ilyesmit. Ez a fiú megalázott Téged! Legyen női büszkeséged! 23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!