Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi ez a hirtelen hangulatváltás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez a hirtelen hangulatváltás?

Figyelt kérdés

3 hónapja vagyunk együtt a párommal, nála töltöttem a hétvégét, egész hétvégén csókolgatott, ölelgetett, egyszóval minden tökéletes volt. 300 km a távolság közöttünk, csak hétvégenként tudunk találkozni.

Vasárnap este lefekvés előtt sokat beszélgettünk, szóba jött mindenféle komoly téma.

Másnap reggel mennem kellett haza, neki egyetemre. 4 órás út után írtam neki, hogy hazaértem, kaptam egy "OK" választ, majd egész nap nem keresett. Este Skypeoltunk, máskor órákat beszélünk, most csak egy órát beszélgettünk, nagyon panaszkodott az egyetemre, a vizsgákra, a pénztelenségre, majd egy óra után elköszönt, de csak jo éjszakát kívánt, máskor mindig mondja, hogy szeret.

Most én csináltam valamit, vagy nem tudom...?

Első kapcsolatom, soha nem volt még barátom, nem értem mi a baj. :S

2015. márc. 24. 16:55
 1/5 anonim ***** válasza:
Első kapcsolatod. Minden kapcsolatban fontos a KOMMUNIKÁCIÓ. Kérdezd meg TŐLE. Ne tőlünk várj választ, nem is ismerjük.
2015. márc. 24. 16:57
 2/5 anonim válasza:

Nem lehet hogy csak rossz napja volt?

De a legegyszerűbb az ha megkérdezed van-e valami baja

2015. márc. 24. 16:58
 3/5 A kérdező kommentje:

Kérdeztem, hogy minden rendben van-e, de csak nézett maga elé, majd mondta ezeket a dolgokat (egyetem...stb)

De ez ok arra, hogy hidegen viselkedjen velem...?

2015. márc. 24. 17:00
 4/5 anonim ***** válasza:
Lehet, nagyon sok a stressz. Igen, van, akinél ez ilyen reakciókat vált ki. Nem tud másra gondolni. Próbáld meg fellazítani.
2015. márc. 24. 17:00
 5/5 A kérdező kommentje:
Ma konkrétan egyáltalán nem keresett. Hívjam fel, vagy várják, amíg ő keres? Nem akarom nyaggatni...
2015. márc. 24. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!