Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk-lányok, ha előző kapcsola...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk-lányok, ha előző kapcsolataitokban sokat csalódtatok, egy új párkapcsolatban mennyi idő kell, hogy feloldódjatok, megbízzatok a másikban?

Figyelt kérdés
2010. febr. 17. 00:16
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Én is sokat csalódtam már, épp ezért elég sokat veszekedek a mostani barátommal, mindenbe egyszerre rosszat képzelek és félek az újbóli csalódástól, nagyon. Ez afféle védekező mechanizmus, nehogy ismét megtörténjen velem az, ami vmelyik exemmel előfordult. Mégcsak másfél hónapja vagyunk együtt, de nagyon félek tőle, hogy megcsal, vagy csak otthagy egyik napról a másikra, amiket már átéltem. :( Ráadásul ez a viselkedés rámehet a mostani kapcsolatunkra... :(
2010. márc. 10. 21:17
 12/14 anonim ***** válasza:
Nekem az utóbbi 3 évben volt 2 komolynak mondható kapcsolatom.Egyikben nagyot csalódtam,1 egész éven át gyötört,a másik csak simán az agyamra ment és kikészített a velem való bánásmóddal.Már lassan fél éve nincs senkim,illetve van egy udvarlóm,aki elég kitartó,annak ellenére,hogy én rideg vagyok,mint a jég,az átélt csalódások miatt.Jelenleg be vagyok pánikolva,hogy hogyhogy nem érzek semmit a fiú iránt,aki pedig annyira kedves,törődő és kitartó...nem vall rám ez az érzelemmentesség:D 3 hónapja küszködök azzal,hogy megnyíljak,de semmi.Most/pill el sem tudom képzelni,hogy valaha még meg tudjak bízni egy pasiban:S Úgyhogy arra énis nagyon kíváncsi vagyok,hogy mikor dőlnek le nálam a falak és mikor leszek megint olyan nyílt,vidám,naiv lány, mint amilyen régebben voltam:P:D
2010. márc. 10. 23:53
 13/14 anonim ***** válasza:

Hát, nálam ez érdekes volt, mert volt egy nagyon durva csalódásom, amolyan hónapokig szenvedős. Fiúkra gondolni se tudtam, annyira ki voltam...

De aztán bizalmat szavaztam egy srácnak, másnak tűnt, mint a többi, már csak azért is, mert fiatalabb volt, mint én, és úgy hittem, őt még nem rontotta el a világ, az ő szándékai és érzelmei még tiszták... Csak hát annyira gyerek volt, hogy nem gondolt bele a döntései következményeibe. Nem tudott rám várni.

Megbeszéltük, hogy találkozunk egy szombati napon, mindkettőnk tudta, mit vár a másiktól. De ő nem bírt várni. Szerdán találkozott valakivel, és még el sem kezdődött a kapcsolatunk, máris úgy éreztem magam, mint ha meg lettem volna csalva... Az volt a legdurvább fordulópont az életemben. Onnantól kezdve mondtam ki: minden pasi disznó.

És ehhez tartottam magam, mindenkivel szemben bizalmatlan voltam.

Aztán megismertem a páromat. Lehetetlennek tűnt az egész, hiszen 2 megyehatár választ el minket egymástól... Ezért nem is foglalkoztam vele, csak mint egy haver, úgy kezeltem. A találkozástól sem vártam túl sokat, mondhatni semmit.

Aztán találkoztunk 2008ban egy tél eleji napon, és - talán mert nem vártam semmit - nagyon jól telt a nap, jól éreztem magam, végig beszélgettünk, sétáltunk, poénkodtunk, cél nélkül... És az az ölelés a végén eldöntött mindent.

Valami megmozdult bennem újra. És éreztem, hogy ő megérdemli, hogy bízzak benne.

Lassan másfél éve vagyunk együtt. :)

23L

jaj és a kérdésre szinte nem is válaszoltam. Nekem minden új kapcsolatomban volt új reményem, de mindig egy kicsivel kevesebb volt a bizalmam. Egyrészt magamban sem bíztam, másrészt nem fogadtam el, hogy az új "lovag" más lehet. A csalódásaimat általában egy még nagyobb csalódás követte.

A párom viszont megváltoztatta a nézetemet. Ő megérdemli a bizalmam, és szinte már az első perctől fogva. :)

2010. márc. 11. 10:21
 14/14 anonim ***** válasza:

03-10 23:53 vagyok..

Irigylem az utolsó hozzászólót:)Bárcsak végre nálam is "áttörné valaki a jeget":)Elfogyhat végleg a bizalom a pasik felé?:P

2010. márc. 16. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!