Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk-lányok, ha előző kapcsolataitokban sokat csalódtatok, egy új párkapcsolatban mennyi idő kell, hogy feloldódjatok, megbízzatok a másikban?
Hát, nálam ez érdekes volt, mert volt egy nagyon durva csalódásom, amolyan hónapokig szenvedős. Fiúkra gondolni se tudtam, annyira ki voltam...
De aztán bizalmat szavaztam egy srácnak, másnak tűnt, mint a többi, már csak azért is, mert fiatalabb volt, mint én, és úgy hittem, őt még nem rontotta el a világ, az ő szándékai és érzelmei még tiszták... Csak hát annyira gyerek volt, hogy nem gondolt bele a döntései következményeibe. Nem tudott rám várni.
Megbeszéltük, hogy találkozunk egy szombati napon, mindkettőnk tudta, mit vár a másiktól. De ő nem bírt várni. Szerdán találkozott valakivel, és még el sem kezdődött a kapcsolatunk, máris úgy éreztem magam, mint ha meg lettem volna csalva... Az volt a legdurvább fordulópont az életemben. Onnantól kezdve mondtam ki: minden pasi disznó.
És ehhez tartottam magam, mindenkivel szemben bizalmatlan voltam.
Aztán megismertem a páromat. Lehetetlennek tűnt az egész, hiszen 2 megyehatár választ el minket egymástól... Ezért nem is foglalkoztam vele, csak mint egy haver, úgy kezeltem. A találkozástól sem vártam túl sokat, mondhatni semmit.
Aztán találkoztunk 2008ban egy tél eleji napon, és - talán mert nem vártam semmit - nagyon jól telt a nap, jól éreztem magam, végig beszélgettünk, sétáltunk, poénkodtunk, cél nélkül... És az az ölelés a végén eldöntött mindent.
Valami megmozdult bennem újra. És éreztem, hogy ő megérdemli, hogy bízzak benne.
Lassan másfél éve vagyunk együtt. :)
23L
jaj és a kérdésre szinte nem is válaszoltam. Nekem minden új kapcsolatomban volt új reményem, de mindig egy kicsivel kevesebb volt a bizalmam. Egyrészt magamban sem bíztam, másrészt nem fogadtam el, hogy az új "lovag" más lehet. A csalódásaimat általában egy még nagyobb csalódás követte.
A párom viszont megváltoztatta a nézetemet. Ő megérdemli a bizalmam, és szinte már az első perctől fogva. :)
03-10 23:53 vagyok..
Irigylem az utolsó hozzászólót:)Bárcsak végre nálam is "áttörné valaki a jeget":)Elfogyhat végleg a bizalom a pasik felé?:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!