Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk-lányok, ha előző kapcsolataitokban sokat csalódtatok, egy új párkapcsolatban mennyi idő kell, hogy feloldódjatok, megbízzatok a másikban?
nem feltétlen értek egyet előző kommentelővel...
Ha eljön "az igazi", akor úgyis megbízol benne. Más kérdés, hogy tényleg ő e életed szerelme. Ha nem, és ez kiderül, utána tényleg elég nehéz lesz (szerintem) megbízni akárkiben is. De nagymértékben függ a gondolkodásmódodtól is.
Én majdnem 8 hónapig jártam exemmel. Szinte teljesen megbíztam benne. Csak közbe rájöttem, hogy mintha nem ő lenne az igazi... Azóta összejöttem az előtte lévő exemmel, s immár bő 1 hónapja együtt vagyunk... hivatalosan teljesen megbízok benne, de valahol belül azt érzem, hogy félnem kell tőle, a kapcsolattól, és nem teljesen megy ez a megbízásos dolog...
Remélem majd változik...
Viszont Neked sok sikert az "oldáshoz/oldódáshoz"! ;-)
Bnőmet nagyon összetörte az ex pasija - 2 évig kínozta szószerint - majd kidobta a pasi meg fél évig zaklatta.
Most hogy velem összejött így állt le a pasi fél éve együttvagyok most a párommal és úgy igazából 1-2 hete érzem azt hogy teljesen feloldódott
22F
A jelenlegi barátnőmet tartom az igazinak, de ugye ez általában így is szokott lenni. Eléggé féltékeny típus vagyok, de ezt már kezdem leküzdeni, ahogy csak tudom.
Sajnos ismerem nagy átlagban a lányokat. Tudom, ha valakinek jó dumája van, akkor az esetek nagy részében meg lehet fűzni. Buliban még jobban megy a dolog.
A barátnőmben megbízok, de ha megcsal, soha senkiben nem fogok megbízni. Elég sok lány ismerősöm van, sok lány fordult meg nálunk (öcsémnél is), és sajnos kiismertük őket. Tudom, hogy van kivétel, tőlük elnézést is kérek az általánosításért.
19/f
00:46 Köszönöm, oldáshoz. :)
08:21 Lány vagyok, de sajnos tudom, mire gondolsz. :( Rengeteg olyan lányt látok magam körül, mint amilyet leírtál. Elég szomorú dolog. :/
21:11 Ő az, aki nehezen nyílik meg (én legalábbis úgy érzem), én személy szerint teljesen megnyíltam neki. :) Gond nincsen, csak úgy érzem, Ő fél egy kicsit a kapcsolatunktól, részben azért, mert sokat csalódott már, részben azért, mert távol lakunk egymástól és ő úgy gondolja, nekem ez probléma. :D Tehát semmi baj nincs, csak kíváncsi vagyok mások "tapasztalataira" is.
a válasz a következő: ha te szakítottál, akkor már te nem szereted, főleg ha már van is más..
ha pedig téged hagytak ott,mondjuk egy szebbért vagy egy jobbért hát akkor rohadt nehéz..mert akkor nem csak azzal fogsz küszködni, hogy más legyen, hanem először is azzal, hogy az önbizalmad meg az önbecsülésed helyretedd..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!