Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha elrontottam? Őszinteség vs bizalom, de szeretet.
Figyelt kérdés
Régebben beléptem a párom közösségi oldalára a tudta nélkül. A miértje pedig a múltam, rengetegen becsaptak már és bár ő nem adott okot, úgy éreztem muszáj megbizonyosodnom a dologról,hogy tényleg velem van és megbízhatok benne. Makulátlan volt minden, úgyhogy rettenetesen érzem magam, bár soha ne tettem volna ilyet. Ezt elmondtam neki időben kicsit később. Rosszul esett neki, de megbocsátott. Őszintén megbántam. Megbeszéltük,hogy ezentúl mindent tisztázunk és beszéljek vele mindent elmond. Viszont az csak később jutott eszembe, hogy beléptem más profiljába is. Mondjuk azok nem voltak jelentősek még két profilról van szó és egyszeri alkalomról. Igy nyilván azt nem tudja.. Azt is elmondjam neki utólag? Elég nagy falat volt ez neki, ráadásul iszonyú érzékeny, sértődékeny és mindent elraktároz magában, nem tud teljesen túllépni,mert előbb-utóbb feljön a dolog. Nagyon szeretjük egymást, nem akarom bántani soha többet. Nem akarom magam menten, megértem őt és bármit megteszek,hogy ezt rendbehozzuk és ő ebben partner. Viszont nem tudom,hogyan reagálna erre a dologra, ami tényleg utólag jutott az eszembe, ráadásul azok tényleg jelentőségtelenek voltak, az egyik miután megbeszéltük,hogy tud mindent mostmar, amit nem tudott. :(2015. márc. 23. 12:52
1/2 A kérdező kommentje:
Bocsi a három elìrásért. *menteni, az egyik az nem kell és beszéljek vele,mindent elmond nekem.
2015. márc. 23. 12:57
2/2 anonim válasza:
hagyd a fenébe felejtsd el te is.
a lényeg h ne csinálj ilyet többet, vagy ha nincs bizalom nincs miről beszélni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!