Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
10év és távkapcsolat ennyit röviden a többi lent mit csináljak?
Figyelt kérdés
Már 3éve ugyan oda járunk a családommal nyaralni Görögbe ahol megismertem egy csávót. Idén már összejöttünk bár 10év van köztünk. Nem tudnék róla lemondani se szerintetek mit csináljak? Nem tudok kiköltözni mert most jön a fősuli2010. febr. 16. 22:01
1/5 anonim válasza:
nincs sok jövője a dolognak, már bocs. sztem más lányokkal is összejövöget ott. :S inkabb hagyd a fenébe. azért remélem, h védekeztetek.
2/5 anonim válasza:
Szerintem veszett ügy... Bocs. :( Szerintem már annyi lánnyal összefeküdt ott, hogy nem is győzi számolni! Azt azonban én is remélem, hogy nem voltál hülye és védekeztetek! :)
3/5 anonim válasza:
Ez még semmi. Mások másik kontinensen vannak. Ismerek ilyet. F Dél-Amerika L Europa.
4/5 anonim válasza:
Volt egy lányismerősöm, ő valahol Afrikában járt így mint te. Pár év, évi néhány talival. Persze mindig a lány utazott sok pénzért. Később kiderült hogy a fiú másokat is dugogat. Miért ne tenné, hiszen hosszú az az egy év. Szóval szerintem semmi esély arra hogy ebből valami normális kisüljün.
5/5 anonim válasza:
A költözést pedig alapbol felejtsd el .. 3-4 együtt lét után..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!