Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
! Meleg kérdés! Hogyan közeledjek hozzá és miként mondjam meg Neki, hogy tetszik és vonzódom hozzá? (többi lent)
Én egy 14 éves sportos MELEG srác vagyok.
Már egy ideje sejtettem, hogy nem vagyok teljesen átlagos srác. Barátkoztam ugyan lányokkal is, de leginkább fiúkkal akartam együtt lenni és az Ő társaságukat kerestem jobban. Úgy a tavaszi szünet után, (nov. eleje), egyre inkább arra lettem figyelmes, hogy az egyik osztálytársamra már nem csak, mint haver tekintek rá, hanem mint ha többen is éreznék iránta. Óraközti szünetekbe gyakran megpróbálok szemezni vele és ezt Ő is észreveszi, akkor viszonozza azt. Órán padtársak vagyunk. Nagyon jó érzés, amikor a közelembe van. Mivel ugye padtársak vagyunk, így már többször is volt, hogy (szándékosan) megsimogathattam a pad alatt a kezét, amit szintén nem elutasítóan reagált le. Sőt olyan is volt, hogy egy-egy ilyen alkalom után rám mosolygott. Ő 15 éves és szintén sportol. Ráadásul ugyan oda és ugyan arra a szakra (informatika) jelentkeztünk. Szóval előreláthatólag akár még 4-6 évig is osztálytársak lehetünk/maradhatunk.
Mit tegyek? Hogyan mondhatnám meg neki, hogy vonzódom hozzá? Szerintetek az, hogy a szemezéseimet viszonozza, és amikor órán megsimogatom, a kezét rám mosolyog, az azt jelenti, hogy Én sem vagyok Neki teljesen közömbös? (Már arra is volt példa, hogy Ő simogatta meg az én kezemet vagy a lábamat.) Ebből lehet(ne) akár ”komolyabb” kapcsolat is?
Kérlek, segítsetek!
A válaszokat és a segítségeteket előre is köszönöm!
Wow... mint egy mangában...a végén minden jól alakult...de ez még nem a vége hanem valaminek a kezdete :D örülök hogy össze jött. És remélem a többi akadályokat is könnyen túl jutok mert lesznek még de nem vészmadárkódok :)
legyetek boldogok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!