Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
! Meleg kérdés! Hogyan közeledjek hozzá és miként mondjam meg Neki, hogy tetszik és vonzódom hozzá? (többi lent)
Én egy 14 éves sportos MELEG srác vagyok.
Már egy ideje sejtettem, hogy nem vagyok teljesen átlagos srác. Barátkoztam ugyan lányokkal is, de leginkább fiúkkal akartam együtt lenni és az Ő társaságukat kerestem jobban. Úgy a tavaszi szünet után, (nov. eleje), egyre inkább arra lettem figyelmes, hogy az egyik osztálytársamra már nem csak, mint haver tekintek rá, hanem mint ha többen is éreznék iránta. Óraközti szünetekbe gyakran megpróbálok szemezni vele és ezt Ő is észreveszi, akkor viszonozza azt. Órán padtársak vagyunk. Nagyon jó érzés, amikor a közelembe van. Mivel ugye padtársak vagyunk, így már többször is volt, hogy (szándékosan) megsimogathattam a pad alatt a kezét, amit szintén nem elutasítóan reagált le. Sőt olyan is volt, hogy egy-egy ilyen alkalom után rám mosolygott. Ő 15 éves és szintén sportol. Ráadásul ugyan oda és ugyan arra a szakra (informatika) jelentkeztünk. Szóval előreláthatólag akár még 4-6 évig is osztálytársak lehetünk/maradhatunk.
Mit tegyek? Hogyan mondhatnám meg neki, hogy vonzódom hozzá? Szerintetek az, hogy a szemezéseimet viszonozza, és amikor órán megsimogatom, a kezét rám mosolyog, az azt jelenti, hogy Én sem vagyok Neki teljesen közömbös? (Már arra is volt példa, hogy Ő simogatta meg az én kezemet vagy a lábamat.) Ebből lehet(ne) akár ”komolyabb” kapcsolat is?
Kérlek, segítsetek!
A válaszokat és a segítségeteket előre is köszönöm!
4. Mekkora baromság!!
Akkor mi a helyzet azokkal akik már óvodás koruktól számítva tapasztaltak már jeleket ,h bizony az azonos neműek iránt vonzódnak.
Megfelelő irány??!Mindenkinek az a megfelelő amit megél, nem az amit a társadalom elvár!
Hát én is csak azt tudom mondani mint a többiek hívd el közös programra... ha nem úgy gondol rád mint te akkor se fog rosszat gondolni..és ha kettesben vagytok vagy megint megsimítod a kezét vagy ö a tied figyel ara hogy hülyül vagy ez egy jelzés lenne. Ha el hívtad ott is apróbb jeleket tehetsz és ha nem utasít el egy fokkal fentebb léphetsz és ha már szinte biztos vagy benne valld be neki :D De vigyáz! nehogy többet lás a dologba ezért barátkozz vele legyél jobba vele bízón meg benned :D Ahogy leírtad igen nagy esélyed lehet !!
Szurkolok és ha történt valami nyugodtan mond meg nekünk !
Az előző két hozzászóló vagyok ismét.
Az is lehet, hogy a barátodnak a normális barátságba belefér egy simogatás, egy mosoly esetleg egy puszi, ezért nagyon vigyázz, mert nem biztos,hogy többet akar tőled (egyáltalán nem biztos, hogy ő is meleg) és rámehet a barátságotok ha letámadod ezzel a melegségeddel.
Sokszor látom iskolák előtt és buszmegállókban is, hogy fiú diákok egymást a kézfogáson kivül öleléssel és puszival is köszöntik. Eleinte furcsa volt amikor először láttam, de azóta már többször láttam és különböző helyeken, nem mindig ugyanott. Akkor ez biztosan valami uj szokás lehet. Régen csak a lányok puszilgatták egymást.
Ha mégis meleg a barátod, akkor is nehezen fogod tudni megnyitni, mert sokan megijednek a saját melegségüktől.
Még sajnos nem. De tervezek valamit. Ezt a héten valamelyik nap meghúzom. Remélem bejön a tervem. Bár egy kicsit merész. De legkésőbb hétvégén megírom, hogy mi történt.
Kicsit azért félek, hogy nem teljesen őszintén csínálja azt amit csinál, de már nem bírom sokáig ezt a szenvedést.
Tegnapelőtt délután a suli után elhívtam cukrázdázni. Ott sokat beszélgettünk. Félszavakból és félmondatokból már akkor éreztem, hogy "nyert ügyem van". Tegnapi napon suli után az onnan nem messze található, kevesek által használt sportpályára hívtam el egy közös edzésre. Ott átöltözéskor kicsit visszafogottan, a szemem sarkából néztem a gyönyörű testét és éeztem, hogy Ő is ugyanezt teszi!
Az edzés alatt, hogyamtosan figyeltük egymást és egymás mozgását. Az edzés végén, a visszaöltözésnél kicsit visszafogottan, de megdícsértem, hogy milyen jól néz ki. Erre rám nézett és annyit mondott, hogy Én is jól nézek ki. Közben egyre közelebb jött hozzám. Aztán megcsókolt. Én persze akkor már nem fogtam vissza magam és visszacsókoltam.
Rettentően boldog vagyok, hogy végre megtettem az első lépést és még boldogabb vagyok, hogy ennyire jól sikerült a két "randink"!
A harmadikra ma került sor. Ugyanis miután a szüleim tudják, hogy meleg vagyok és azt is tudták már, hogy tetszik egy fiú. Ráadásul a tegnapelőtti első randi után elmondtam nekik a fejleményeket valamint tegnap is elmondtam, hogy miként alakult a közös sportolásunk.
A szüleink azonnal mondták, hogy amennyiben úgy érzem, hogy készen állok és úgy érzem, hogy hajlandó vagyok rá akkor hívjam el ma ebédre a barátomat. Örültem, hogy szüleim így viszonyultak ehhez a dologhoz és Én készenálltam arra, hogy bemutassam életem első nagy szerelmét Nekik, így kihasználtam a felajánlásukat meghívtam Őt hozzánk. Ő persze először meglepődött, de elfogadta a meghívást. Szóval a ma meg volt a harmadik "randink" is.
Boldog vagyok, hogy minden rendben ment!
Erre szokták azt mondani, hogy "Túl szép ahhoz, hogy igaz legyen."
Ha mégis igaz, hát akkor gratulálok nektek és sok sikert a továbbiakban :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!