Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már nem vagyok fontos a pasimnak ezek szerint?
A párom nem írt rám facen 4 napja és közel egy hete nem találkoztunk. Régebben órákig chateltünk, szépeket írt nekem gyakran, teljesen oda van értem, de leállítottam, mert soknak éreztem már a szeretét, nem hagyott levegőt. De ez már egy hónapja volt, elfogadta, belátta, hogy igazam volt, visszavett a tempóból. Most 4 napja többször online és még annyit se kérdez meg, hogy mit csinálok a hétvégén. Rám se ír. :(
19/L vagyok, ő két évvel idősebb nálam.
#11 Nőként nem értem, hogy az ilyen hisztigépek hogy találnak maguknak pasit.
Kérdező!
Fontossági sorrend nélkül:
- Ha annyit nem vagy képes megtenni, hogy ráírj az emberre, akit állítólag szeretsz, hogy "Hahó, élsz még?" akkor rég megette a fene a kapcsolatotokat.
- Legutóbb, amikor nem keresett valaki, akinek kellett volna, tüdőgyulladással feküdt a kórházban.
- "de leállítottam, mert soknak éreztem már a szeretét, nem hagyott levegőt." Ez eddig szép és jó, de ilyenkor nem árt némi iránymutatás, hogy mi a jó, mikor, milyen mennyiségben.
- A faszik sincsenek kőből, nekik is jól esik, ha néha a lányok kezdeményeznek ezt-azt.
- Az is lehet, hogy már nem vagy neki fontos, de azt is jó értelmes emberek módjára tisztázni és nem csak vagdalkozni, mint amire #11 biztat.
11-es válaszolóra hallgattam. Tegnap egy elég durva hangvételű üzenetet küldtem a pasimnak, amiben panaszkodtam arra, hogy képtelen rám írni közel 1 hete. Erre azt válaszolta, hogy ő szeret engem, de nem érti, miért vagyok felháborodva, ha én kértem, hogy hagyjon nekem levegőt. És olyan dumákkal tömte a fejem, hogy ő mennyire szeret engem, és azért nem írt rám, mert tiszteletben tartotta a döntésemet, hogy azt szeretném, hagyjon nekem levegőt. És szeretne velem találkozni, és arra kért, ha problémám van, mondjam meg neki, és ne tartsam magamban, mert mindkettőnknek jobb lesz így.
Ez most lerázós szöveg, vagy tényleg akarja ezt a kapcsolatot? Nem kért bocsánatot tőlem amiért nem írt rám egy hétig!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!