Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány akit nagyon szeretek, ő viszont nem érzi ezt irántam, mi lehet a megoldás? Bőv. Lent
Kiütött csaj nem mond nemet. Kémiai anyagok teljes tárháza áll rendelkezésedre :D
Viccen kívül, wtf: "én jó fiú lévén magamba folyotttam mindent,beszéltünk,lelkiztünk,tényleg annyira hasonlitunk mintha egymásnak lennénk teremtve,ezt tudja ő is"
Talán nem egy második vaginára meg sírópárnára van szüksége, ez nem ötlött fel benned? Ilyen durva önszopatást, hogy önként ásod le magad a friendzone legmélyebb bugyraiba... innen már elég kevés alkalommal van kiút. A következő csajnak ne a barátnője, hanem a fiúja akarj lenni.
Sajos azok alapján amiket leírtál, valószínüleg tényleg nem menne. Ahogyan írtad, hiányzik a szikra, hiába vagy jó ember, vagy szereted mindennél jobban, ez még sajnos nem elég. 7 hónap után, ha esélyt sem lát erre, akkor jobb, ha csak barátok maradtok, feltéve, ha ezt el tudod fogadni. Ez persze neked nehéz, mert ő alapból barátként kezel.
Viszont, ha ilyen "irreális" "elvárásod" van vele szemben, az egy idő után feszélyezni fogja őt is és el fog tőled távolodni egyre jobban. Felesleges szenvedések sorozata következne. Tapasztalat....
Szóval vagy barát vagy búcsú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!