Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerelmesen szakítani? Mennyir...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmesen szakítani? Mennyire nehéz? Hogyan tovább?

Figyelt kérdés

Párommal fél éve vagyunk együtt, naponta találkozunk,közel is lakunk egymáshoz.

Szeretem,imádom...úgy érzem Ő álmaim férfija, mégsem megy.

Rajongásig szeretem, nem tudnám elképzelni nélküle az életemet,totál belezúgtam, de a bizalmatlanságomat, a féltékenységemet nem tudom leküzdeni.

Teljesne feladtam önmagaam, semmi önbizalmam, félek, rettegek... egyszerűen nem tudok így boldog lenni.

Úgy érzem ez változni nem fog, csak rosszabb lesz.

Őt sem akarom tönkretenni és magamat sem.

Fáj belegondolni, hogy nélküle legyek, vagy hogy majd esetleg mással legyen boldog...de úgy érzem ki kell lépnem.

Volt már valaki hasonló helyzetben? Hogyan tovább?

2015. márc. 21. 16:24
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Amúgy annyira idegesítőek a hozzád hasonló szerencsétlenek. Kiborító vagy. Sajnálom a párod...
2015. márc. 21. 16:34
 12/15 anonim ***** válasza:

Ja bocs, hogy nem tüneti, hanem oki segítséget szeretnénk neked adni...

Oké, akkor szakíts vele. Aztán, ha összejössz egy olyan pasival, aki nem lát a szemétől, nem veszi észre, hogy milyen súlyos gondokkal küzdesz, vele is ugyanez lesz. Benne sem fogsz bízni, vele is szakítani fogsz. Ha erre vágysz, akkor hajrá. Igazából nekem mindegy.

2015. márc. 21. 16:36
 13/15 A kérdező kommentje:

A testalkatom sokak szerint tökéletes, karcsú vagyok, de ha 10kilóval lennék kevesebb akor sem tetszenék magamnak :( Már olyan vékony a derekam hogy látszanak a bordáim. Mégsem vagyok elégedett a testemmel.

Zavar az is, hogy hiába van rajtam szép smink (sminkes vagyok-jól sminkelek) meg jó ruha és bámulnak meg sokan...ha a párommal vagyunk valahol és szembe jön velem egy mű csaj, akinek szép az arca elmegy minden kedvem és elmúlik az önbizalmam.

Zavar az is, hogy ha a párom csajokkal beszélget mert azonnal összehasonlítom magamat anőkkel...ha nagyobb a mellük, vagy hosszabb a hajuk vagy kerekebb a popsijuk azonnal semminek érzem magam.

Ilyenkor kicsit összehúzom magam és ellépek a párom mellől. És mindig szóvá teszi, hogy ne legyek távolságtartó,öleljem át, szeretgessem nások előtt is.

De félek, hogy mások ilyenkor szánalmasnak gondolnak,hogy bújok a pasimhoz, és úgy látják hogy "Istenem, figyu a hülye *csát, hogy akaszkodik a pasijára,tuti fél hogy lenyúlom tőle"

Ha kettesben vagy az én ismerőseimmel vagyunk, nincs ilyen bajom. Ha az Ő körében vagyunk vagy összefutunk valakivel minden bajom van

2015. márc. 21. 16:37
 14/15 anonim ***** válasza:

Na, ha megfogadod a tanácsomat, akkor ezt te őszintén, így, ahogy ide leírtad, elmondod a párodnak. Hallgasd meg az ő véleményét, és én a helyedben felkeresnék egy pszichológust. Sajnos ez egy olyan probléma, amit te egymagad sosem fogsz tudni megoldani, és szerintem ezt te is nagyon jól tudod. Ráadásul amíg ezzel a teherrel élsz, sohasem lehet boldog, kiegyensúlyozott életed. Az összes kapcsolatodat tönkre fogja tenni. Ez egy olyan dolog, amit meg lehet oldani, és ha ennyire szereted a párodat, kár lenne véget vetni emiatt.

21/F

2015. márc. 21. 17:01
 15/15 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat.

Utolsó neked is nagyon köszi! Őszintén elmondom neki ezeket!

2015. márc. 21. 17:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!