Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti kiakadnátok? Olyan féltékeny vagyok, meg olyan ideges hogy szétrobbanok.
párommal a napokban voltunk együtt motorgumit cserélni egy műhelyben. És a gumis lánya ott tette magát a barátomnak. A párom 1-2mondatot váltott csak a kiscsajjal...de a lány folyton bámula,egyértelműen látszódott hogy csorog a nyála a pasimra.
Párom kiment ma az autó showra a kollégájával.
És most hívott, hogy a gumis is ott van..és a lánya hostess és ott ül a motoron. Tudtuk,hogy kint lesznek mint kiállítók mert szép motorokat építenek és párom motor függő, ez a hobbija.
Hát lettem én olyan féltékeny...rövidre zártam a beszélgetést és lettem a telefont.
Mondta hogyha végez a kiállításon bejön a munkahelyemre,de olyan ideges vagyok hogy szerintem balhézni fogok vele...remegek...ha arra gondolok hogy csöpögött a kis r*bancra a pasim nyála..és lehet hogy fotózgatta is a csajt...
AMikor a műhelyben voltunk örültem,hogy nem veszi észre a pasim,és csak velem törődik...de így...
áhhh.... nem tudok lehiggadni.
Mit csináljak? ALapból féltékeny típus vagyok, de ez nagyon betett...azon kattogok hogy tuti csorgott a csajra a nyála...és bejelölgeti ismerősnek és levelezni fognak és megcsal vele stb.
A munkámra sem tudok figyelni úgy felnyomtam az agyamat ezzel.
Ezek után tuti azon fog kattogni a pasim agya, hogy "fúú dejó nő..a műhelyben gázul nézett ki...de a motoron ülve..hmm. meg*unám"
Kisminkelve-csinosan jöttem dolgozni, dögös vagyok, tetszeni akartam a páromnak, ha beugrik a show után.
De így...elment a kedvem... :(
Mit csináljak? Féltékenyek lennétek?
Aztán csodálkoznak a nők hogyha csak úgy ott hagyják őket, mikor előjön belőlük a sárkány. -.-
Nem tudom hány éves vagy, de még nagyon sokat kell tanulod és fejlődnöd ezen a téren.
Én még büszke is lennék, ha egy kis csitri csorgatná, hisz tudom, hogy jó a Párom, bár így is tudom. Sosem csináltam ebből ügyet, nézze, hisz azért van a szeme, beszélhet is vele. Mert ettől még nagyon is jól tudom, engem szeret és velem van. Amúgy sincs nálunk le/beszabályozás.
Ja és erre mondják, hogy jó dolgában nem tud mit csinálni ezért kreál egyet, hogy tudjon hisztizni meg ilyen hülyeségeket.
Nagyon sajnálom a barátod, hogy ilyen hü-lye pπcsa a barátnője.
36N
De most attól, hogy mi volt a múltban ép őt kell büntetned?.. Az meg, hogy te a múltban ragadtál igen is a te hibát, már rég túl kellett volna léped ezeken, mert ez mint látod nem vezet semmi jóra! Előre nézz és ne a sérelmeidet, azokat hagyd el! Építsd a jövőd ezzel a férfival, éld meg vele minden pillanatot és legyél végre boldog! Ezzel csak magadnak is ártasz, ha ezt nem hagyod el és nem a jelenben élsz!
És ne hagyd, hogy ez egód győzőn, mert a félelmeidet mind az kreálja. Te meg hagyod magad, inkább azt nézd mi volt eddig és a szép dolgokat, amiket ebben a kapcsolatban éltél meg, ebből meríts erőt akkor.
36N
Ertelek, de azt nem ertem, hogy ezen miert kell ennyire beragni:-))Ugy ertem ha valaki meg akar csalni akkor az megcsal akkor is ha a fejed tetejere alls es ha valaki huseges akar maradni akkor az marad, akkor is ha legszivesebben megcsalna:-))
Ezek nem olyan dolgok amiket lehet szabalyozni, sot nem is kell. Viszo t azzal, hogy kivered a botranyt a semmi miatt....nos azzal ellokod magadtol a pasidat es felhivod a figyelmet a csajra. Probalj meg dolgozni az onbizalmadon egy kicsit es csitrikkel ne versenyezz, ezek teljesen felesleges dolgok.
En anno huszonevesen halalra feltekenykedtem magam, es persze okom volt ra, megcsalt a fefjem ( annak ellenere h sosem rendeztem jelenetet) aztan megint ferjhez mentem es megfogadtam, h en innentol nem leszek feltekeny, es 5 ev alatt nem is voltam, mert nincs okom ra.
Az, h megnezik a nok es o is a noket az total rendben van, en is megnezem a pasikat es ok is engem, szuper ez egy tokjo ego boost de ennyi:-)Szoval elobb. Magaddal kell rendbejonnod ahhoz, h a kapcsolatod boldog legyen:-)
#12: mindennek oka van. Van valami tanulni valód a kapcsolatokból, amit még nem vettél észre és nem tanultál meg. Amíg meg nem tanulod, ugyanazokat a példákat fogod kapni az élettől.
Ha kicsit ezósabban nézzük a dolgot, akkor előfordulhat, hogy előző életeid eredményei.
De maradjunk a realitásnál. A kapcsolataid akarnak valamit mutatni, amit nem veszel észre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!