Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti kiakadnátok? Olyan féltéken...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti kiakadnátok? Olyan féltékeny vagyok, meg olyan ideges hogy szétrobbanok.

Figyelt kérdés

párommal a napokban voltunk együtt motorgumit cserélni egy műhelyben. És a gumis lánya ott tette magát a barátomnak. A párom 1-2mondatot váltott csak a kiscsajjal...de a lány folyton bámula,egyértelműen látszódott hogy csorog a nyála a pasimra.

Párom kiment ma az autó showra a kollégájával.

És most hívott, hogy a gumis is ott van..és a lánya hostess és ott ül a motoron. Tudtuk,hogy kint lesznek mint kiállítók mert szép motorokat építenek és párom motor függő, ez a hobbija.

Hát lettem én olyan féltékeny...rövidre zártam a beszélgetést és lettem a telefont.

Mondta hogyha végez a kiállításon bejön a munkahelyemre,de olyan ideges vagyok hogy szerintem balhézni fogok vele...remegek...ha arra gondolok hogy csöpögött a kis r*bancra a pasim nyála..és lehet hogy fotózgatta is a csajt...

AMikor a műhelyben voltunk örültem,hogy nem veszi észre a pasim,és csak velem törődik...de így...

áhhh.... nem tudok lehiggadni.

Mit csináljak? ALapból féltékeny típus vagyok, de ez nagyon betett...azon kattogok hogy tuti csorgott a csajra a nyála...és bejelölgeti ismerősnek és levelezni fognak és megcsal vele stb.

A munkámra sem tudok figyelni úgy felnyomtam az agyamat ezzel.

Ezek után tuti azon fog kattogni a pasim agya, hogy "fúú dejó nő..a műhelyben gázul nézett ki...de a motoron ülve..hmm. meg*unám"

Kisminkelve-csinosan jöttem dolgozni, dögös vagyok, tetszeni akartam a páromnak, ha beugrik a show után.

De így...elment a kedvem... :(

Mit csináljak? Féltékenyek lennétek?

2015. márc. 21. 14:40
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Aztán csodálkoznak a nők hogyha csak úgy ott hagyják őket, mikor előjön belőlük a sárkány. -.-

Nem tudom hány éves vagy, de még nagyon sokat kell tanulod és fejlődnöd ezen a téren.

Én még büszke is lennék, ha egy kis csitri csorgatná, hisz tudom, hogy jó a Párom, bár így is tudom. Sosem csináltam ebből ügyet, nézze, hisz azért van a szeme, beszélhet is vele. Mert ettől még nagyon is jól tudom, engem szeret és velem van. Amúgy sincs nálunk le/beszabályozás.

Ja és erre mondják, hogy jó dolgában nem tud mit csinálni ezért kreál egyet, hogy tudjon hisztizni meg ilyen hülyeségeket.

Nagyon sajnálom a barátod, hogy ilyen hü-lye pπcsa a barátnője.

36N

2015. márc. 21. 15:37
 12/17 A kérdező kommentje:
Az a baj,hogy kevés az önbizalmam... tudom hogy erről nem Ő tehet... de az exeimben mind feltétel nélkül megbíztam,ott nem volt hiszti...és mégis megcsaltak. Azóta extra bizalmatlan vagyok. Folyton attól rettegek hogy kiderül valami a mostani páromról. Félek attól,hogy elveszik tőlem...hogy bár azt mondja bízzak benne...simán elcsábulna.
2015. márc. 21. 15:40
 13/17 anonim ***** válasza:
Mekkora majom vagy! Remélem kidob a pasid!
2015. márc. 21. 15:51
 14/17 anonim ***** válasza:

De most attól, hogy mi volt a múltban ép őt kell büntetned?.. Az meg, hogy te a múltban ragadtál igen is a te hibát, már rég túl kellett volna léped ezeken, mert ez mint látod nem vezet semmi jóra! Előre nézz és ne a sérelmeidet, azokat hagyd el! Építsd a jövőd ezzel a férfival, éld meg vele minden pillanatot és legyél végre boldog! Ezzel csak magadnak is ártasz, ha ezt nem hagyod el és nem a jelenben élsz!

És ne hagyd, hogy ez egód győzőn, mert a félelmeidet mind az kreálja. Te meg hagyod magad, inkább azt nézd mi volt eddig és a szép dolgokat, amiket ebben a kapcsolatban éltél meg, ebből meríts erőt akkor.

36N

2015. márc. 21. 16:00
 15/17 anonim ***** válasza:

Ertelek, de azt nem ertem, hogy ezen miert kell ennyire beragni:-))Ugy ertem ha valaki meg akar csalni akkor az megcsal akkor is ha a fejed tetejere alls es ha valaki huseges akar maradni akkor az marad, akkor is ha legszivesebben megcsalna:-))

Ezek nem olyan dolgok amiket lehet szabalyozni, sot nem is kell. Viszo t azzal, hogy kivered a botranyt a semmi miatt....nos azzal ellokod magadtol a pasidat es felhivod a figyelmet a csajra. Probalj meg dolgozni az onbizalmadon egy kicsit es csitrikkel ne versenyezz, ezek teljesen felesleges dolgok.

En anno huszonevesen halalra feltekenykedtem magam, es persze okom volt ra, megcsalt a fefjem ( annak ellenere h sosem rendeztem jelenetet) aztan megint ferjhez mentem es megfogadtam, h en innentol nem leszek feltekeny, es 5 ev alatt nem is voltam, mert nincs okom ra.

Az, h megnezik a nok es o is a noket az total rendben van, en is megnezem a pasikat es ok is engem, szuper ez egy tokjo ego boost de ennyi:-)Szoval elobb. Magaddal kell rendbejonnod ahhoz, h a kapcsolatod boldog legyen:-)

2015. márc. 21. 17:28
 16/17 anonim ***** válasza:
59%
Jaj de tipikus hisztéria! Ébredjetek már fel ilyen típusú nők! Csak gondold magad fordított helyzetbe! Te szeretnél így élni? Szeretnéd a párodtól ugyanezt kapni? Lapát lesz a vége te féltékeny ribi! És meg is érdemled hogy kitegyen a párod!
2015. márc. 21. 17:39
 17/17 gublug ***** válasza:

#12: mindennek oka van. Van valami tanulni valód a kapcsolatokból, amit még nem vettél észre és nem tanultál meg. Amíg meg nem tanulod, ugyanazokat a példákat fogod kapni az élettől.

Ha kicsit ezósabban nézzük a dolgot, akkor előfordulhat, hogy előző életeid eredményei.

De maradjunk a realitásnál. A kapcsolataid akarnak valamit mutatni, amit nem veszel észre.

2015. márc. 26. 21:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!