Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináltatok amikor a párotok nadrágja, bugyija vonalkódos volt?
Figyelt kérdés
Szóltatok neki? Remélem nem szedik le a kérdésem mert szerintem ebbe nincs semmi fajgyűlölet, provokáció, stb. ahogy ti írtátok...2010. febr. 16. 19:06
1/13 anonim válasza:
vonalkód?
szentem árcímkére gondolszXDD
amúgy meg...hát..semmit.:D
2/13 anonim válasza:
még szerencsére nem volt:D:D:D de röhögnék:P:P:P
3/13 anonim válasza:
nem az árcimke...
hanem h kakis...
hát én nem szolnék, nem lenne pofám...meg kínos...
4/13 A kérdező kommentje:
kaka, sz@r, fos, ......
2010. febr. 16. 19:09
5/13 anonim válasza:
Szerintem arra gondolt, hogy egy kis barna anyag összekente a bugyit/alsónadrágot. :D
Javíts ki ha tévedek.
Hát igen, ez bizony kellemetlen. Esetleg próbáld viccesen a tudtára adni, vagy nem tudom. :)
6/13 anonim válasza:
Kimosom párszor a bugyit és szólok neki, h törölje ki rendesen. Egy idő után megunom és ő mossa ki. De nálunk ilyen nincs, a párom még azt is kitörli, ami ott sincs :)
8/13 anonim válasza:
Szerintem nem gáz, én is szoktam szellenteni, ami néha nyomot hagy! XD
Ettől még nem vagyok topa :)
9/13 anonim válasza:
:D:D:D Hát én röhögnék egy jót. Persze lány létemre ha ez fordulna elő velem elásnám magam :| :D:D:D
10/13 anonim válasza:
Ez egy házasságban pl szinte minden héten megeshet... ilyenre már nem is figyel az ember...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!