Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet azért van velem a barátom, mert nem kelendő a nők körében?
Barátnőim mindig azt mondják, hogy csak azért van velem a pasim, mert a nőknek nem kell egy ilyen pasi.
Valóban vannak rossz tulajdonságai, de kinek nincsenek. Anyukájával él, önállótlan, semmi egzisztencia 30 évesen, de én ettől még nagyon szeretem. Barátnőim szerint ráadásul még határozatlan, csúnya, férfiatlan férfi is.
És azt állítják, hogy ha gazdag lenne vagy ezek a tulajdonságok hirtelen kelendővé válnának a nők körében, már rég elhagyna vagy megcsalna.
Valóban lehet, hogy amiatt van csak velem, mert én egy inkább csinosabb nő vagyok ő meg nem kelendő, tehát kapaszkodik belém, mert én vagyok a biztos neki. Így működtök pasik? Ilyenek a pasik?
Talán igen, talán nem, ezt csak ő tudja.
Attól még szerethet, ám az is igaz lehet, hogy ha kelendőbb lenne a nők körében akkor megszédítené a hirtelen jött önbizalom.
lehet, hogy kiélvezné, ha hirtelen népszerű lenne 30 év után
de emellett akár szerethet is
"Nem tudjuk, de akár így van, akár nem, ott fogod hagyni hamarosan."
Nagyon nem ezt tervezem már 3 éve együtt vagyunk és én vele tervezem a jövőt, nagyon komolyan....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!