Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy lány aki nagyon tetszik, de vannak gondok, tudtok nekem segíteni? (Többi lent)

Figyelt kérdés
14 éves fiú vagyok és nagyon tetszik már kb 1 éve egy lány akinek a legjobb barátja vagyok és ő is az enyém már régóta. Van pasija, de nem foglalkozik a lánnyal és sokszor szomorú, a körülöttem lévők is látják hogy én többet foglalkozok már vele mint a pasija. És én nagyon szeretem azt a lányt de nem tudom mit csináljak, van amikor félreérthetően viselkedik velem, pl.: viccből megfoglya a kezem, meg gyakran megölel, de amikor úgy érzem ezeket a jelnek nézhető dolgokat akkor később a pasijarol panaszkodik, hogy nem foglalkozik vele. Kérlek titeket segítsetek nekem. Köszönöm.

2015. márc. 20. 23:49
 1/6 anonim ***** válasza:

A fogja az pontos j.. na de mindegy:D

Egyebkent konkretan miben szeretnel segitseget kerni? Csak mert most leirtal egy helyzetet.. es? Megszeretned hoditani? Vagy mit szeretnel?:D

2015. márc. 21. 00:02
 2/6 A kérdező kommentje:
Igen, szeretném ha ő az enyém lenne, ha ő is úgy szeretne mint én őt, ebben a helyzetben tudnál nekem segíteni vagy valaki?
2015. márc. 21. 00:04
 3/6 anonim ***** válasza:
Irj privit
2015. márc. 21. 00:09
 4/6 anonim ***** válasza:

A csaj nem véletlen viselkedik így. Ez mind neked szól.

Mikor legközelebb panaszkodik a pasijáról, csak öleld át, aztán nézz mélyen a szemébe, és mondj annyit: én sokkal jobban bánnék veled. Boldoggá teszlek, csak akarnod kell.

Aztán ennyi.

2015. márc. 21. 07:54
 5/6 anonim ***** válasza:

Hát fiam, itt az ideje, hogy kivakard magad a barátzónából, ahová sikeresen beleírtad magad. Néma gyereknek anyja sem érti a szavát, amíg nem hozod a tudtára, hogy mást is szeretnél tőle, addig merő barátságból fog ölelgetni és csak viccből fogJa meg a kezedet.

Igen, van rá esély, hogy nemet mond. Igen, van rá esély, hogy a barátságotok látja a kárát. Viszont ha nem kérdezed meg, akkor nem fog igent mondani neked. Az idők végezetéig sírhat a válladon, hogy az újabb és újabb hapsija hogy bántotta meg - az sokkal jobb lesz?

2015. márc. 21. 09:41
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek hogy segítettetek nekem, megfogadom a tanácsokat. Köszönöm :)
2015. márc. 21. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!