Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nemsokára összeköltözünk....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nemsokára összeköltözünk. Tanácsok? 19/N

Figyelt kérdés

Kicsit félek, mert még sosem éltem senkivel anyukámon kívül, és furcsa lesz kettesben élni, egy másik városban. Aggódom, hogy hogyan fogjuk eltartani magunkat, bár van állásunk. Nekem teljes munkaidőben, a barátomnak (20 éves) hétvégente, mert ő még egy egyéves kurzust csinál. Én is OKJ-t tanulok mellette, de csak szombatonként.

Van bármilyen tanácsotok az összeköltözéssel kapcsolatban? Izgulok, hogy milyen lesz. Nektek milyen volt először élni valakivel? Nagyon meg fog változni a kapcsolatunk szerintetek?

(Nyár végén költözünk.)

Köszönöm a válaszokat :)

2015. márc. 20. 19:01
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nem jó ötlet ilyen fiatalon összeköltözni. Tönkreteheti a kapcsolatot ráadásul pont olyan lesz mintha már házasságban élnél. Sok sikert azért
2015. márc. 20. 19:03
 2/7 anonim ***** válasza:

Ne félj.

Oda kell figyelni az anyagiakra, és kerülni a munkakerülést (meg a munkakerülőket, és a kéregetőket).

Jó lesz!

Meg fog változni a kapcsolatotok.

Olyan viselkedésmintákat fogsz produkálni, amilyeneken csodálkoztál, amikor anyukád csinálta.

Most jó lesz nektek :)

2015. márc. 20. 19:04
 3/7 A kérdező kommentje:
A házasság is tervben van :) Remélhetőleg pár éven belül összejön egy kis esküvőre a pénz, de nem sietünk :)
2015. márc. 20. 19:07
 4/7 anonim ***** válasza:

Én is ennyi idősen költöztem össze párommal,jobb lett a kapcsolatunk..

Tönkreteheti,de ahhoz ember is kell,nekünk kifejezetten jó/jobb lett.

5/7 anonim ***** válasza:
Én a 21 éves önmagamnak azt üzentem volna, hogy ne vállaljon magára mindent, különben a háztartás és az összes teendő szépen a fejére nő.
 6/7 anonim ***** válasza:
54%

Igen van! Ne költözzetek még össze.

De! Össze fogtok költözni aztán a saját károtokon tanultok majd.

2015. márc. 20. 19:33
 7/7 anonim ***** válasza:

Én azt tudom javasolni, hogy osszatok meg minden terhet. Anyagiakat, házimunkát, stb.

É is együtt élek valakivel, és nem vagyok az a kifejezett szépség. Elkövettem azt a hibát, hogy hálát adtam a tényért, hogy "kellettem valakinek". 22 éves voltam, mikor összeköltöztünk, a párom meg 24.

Eltelt két év.

Szóval minden megcsináltam. Dolgoztam, fizettem mindent, rendben tartottam a lakást, a párom meg jelentkezett főiskolára, néha elment diákmunkára, és naphosszat ült a számítógép előtt.

Én meg 22 évesen elkezdtem elhervadni, ami ugye nem normális. Letelt így egy év, és elegem lett. Elővettem a páromat, és megmondtam neki, hogy ha valóban velem akar élni, és tényleg úgy szeret, ahogy mondja, akkor fogja fel, hogy nem az anyukája vagyok, hogy eltartsam, iskolába járassam, és mindent megcsináljak helyette. Én is szívesen járnék főiskolára, meg csinálnám a nagy semmit. Úgy voltam vele, hogy inkább legyek egy magányos, nem túl dekoratív nő, mint egy szépfiú csúnyácska kitartója.

És képzeld, egyszer kellett kifakadnom. Azóta még magamra is jut időm, és talán tönkre se megyek a havi 270 óra munkában, mert a fele is elég.

Szóval ne hagyd magad, mert a fiúk hajlamosak ilyesmire.

Ami elromlik, azt nem kidobni kell. Megjavítani. :)

Sok sikert!

2015. márc. 24. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!