Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit akarhat egy 28 éves pasi egy 17 éves lánytól?
#9-es hidd el tévedsz! Csak az a baj, hogy igen ritka az ilyen. Igazábol nem érdekelnek a beszólások. Jóval több évesen tiszta szivvel tudtam szeretni a lányt(17). De a mentalitása olyan is volt.
De az ilyenek ritkák. 98 %-ban a szex dominál nem a lelkiség!
Vagy hisztek, vagy nem egy sokat megélt embernek. Megjártam a mennyet és a poklot. Megéltem hasonlo szitukat is.
Két ember kapcsolata soha nem kor, hanem személyiség függő! Ugyan ugy tönkreteheti egy idős pasi a fiatal lány életét mint forditva, a kiscsaj a férfiét.
Hagyjuk az előre gondolkozást!
Mert majd ki akar gyereket, ki akar szórakozni, ki lesz féltékeny, stb.
Ha ki se probáljátok bánni fogjátok. Bennetek marad a bizonytalanság érzése.
Nap mint nap beülök az autoba pedig esélye van, baleset érhet.
Kedves 17 éves! Bp-i viszonylatban kb annyi az esélye hogy gyalogosan balesetér, mintha a 28 évessel rosszul sül el a kapcsid! Mégis kimész az utcára.
Muszály?
Szeretve lenni és szeretni is az!
Bárcsak elmondhatnám ezeket a baráti mondatokat valakinek! Akinek már soha nem fogom tudni elmondani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!