Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit akarhat egy 28 éves pasi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit akarhat egy 28 éves pasi egy 17 éves lánytól?

Figyelt kérdés
Van minimális esély is rá, hogy komolyabbat?
2015. márc. 19. 21:18
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

#9-es hidd el tévedsz! Csak az a baj, hogy igen ritka az ilyen. Igazábol nem érdekelnek a beszólások. Jóval több évesen tiszta szivvel tudtam szeretni a lányt(17). De a mentalitása olyan is volt.

De az ilyenek ritkák. 98 %-ban a szex dominál nem a lelkiség!

2015. márc. 19. 22:42
 12/13 anonim válasza:
#7-es! Majoros Szidóniáról még annyit, hogy az apját is lenézi, csak mert kevesebbet keres mint az anyja.
2015. márc. 25. 03:28
 13/13 anonim ***** válasza:

Vagy hisztek, vagy nem egy sokat megélt embernek. Megjártam a mennyet és a poklot. Megéltem hasonlo szitukat is.

Két ember kapcsolata soha nem kor, hanem személyiség függő! Ugyan ugy tönkreteheti egy idős pasi a fiatal lány életét mint forditva, a kiscsaj a férfiét.

Hagyjuk az előre gondolkozást!

Mert majd ki akar gyereket, ki akar szórakozni, ki lesz féltékeny, stb.

Ha ki se probáljátok bánni fogjátok. Bennetek marad a bizonytalanság érzése.

Nap mint nap beülök az autoba pedig esélye van, baleset érhet.

Kedves 17 éves! Bp-i viszonylatban kb annyi az esélye hogy gyalogosan balesetér, mintha a 28 évessel rosszul sül el a kapcsid! Mégis kimész az utcára.

Muszály?

Szeretve lenni és szeretni is az!

Bárcsak elmondhatnám ezeket a baráti mondatokat valakinek! Akinek már soha nem fogom tudni elmondani!

2015. márc. 25. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!