Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, van olyan, hogy azért nem írtok a barátnőtöknek folyamatosan telefonról fb-on, mert már görcsbe áll a kezetek?
Figyelt kérdés
Tudom bután hangzik, de ma azt írta a barátom, hogy "Majd írok", azt hittem valami dolga van, aztán rákérdeztem ls annyit írt, hogy unja hogy írni kell és idegesíti, mert görcsben áll a keze a telefonnyomkodástól és most nem akar írni.
Megértem, de valahol rosszul is esik mert én így nem ráznám le, hanem akkor is írnék neki.
2015. márc. 19. 15:25
1/4 A kérdező kommentje:
ls=és*
2015. márc. 19. 15:25
2/4 CptTomato válasza:
Az én telefonom ezért buta...ha beszélni akartok beszéljetek.... néha egy szerelmes sms és pont mit kell egymás nyakán egésznap chatelni.... tessék szépen telefonálni vagy találkozni.... ha ez kevés meg össze kell költözni.
3/4 A kérdező kommentje:
Nem chatelünk egész nap, van hogy órákon át nem jelzünk egymásnak, csak van amikor néha sűrűbben írkálunk és lepattintott
2015. márc. 19. 15:31
4/4 A kérdező kommentje:
Ill. ez így olcsóbb és ingyen van, nem a számlát halmozzuk
2015. márc. 19. 15:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!