Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Szoktatok hazudni a barátnőtöknek?
Minden ember hazudik, vagy legalábbis "füllent", "nem árul el minden részletet", "kicsit kiszínezi a dolgokat"...
A legjobbak azok akik állítják, hogy őőőők neeeem :D Aztá közben dehogynem csak már maguk is elhiszik...
Persze.
Az igazat úgy sem hiszi el.
Én főleg más nőkkel kapcsolatban szoktam hazudni, mivel a barátnőm tébolyultan féltékeny, és tüzet okád meg őrjöng, ha akár csak szóbaállok egyetlen más nővel is. Tíz éve ismert régi lányismerőseimtől is eltiltana. Na, nekem elegem van ebből a hisztiből, úgyhogy rendszeresen hazudok neki, ha pl. lányismerősömmel találkozom. Ugyanígy ha pl. egy színésznőről megkérdezi, hogy tetszik-e, mindig azt válaszolom, hogy nekem nem jön be, különben teljesen kiakad.
(Hozzáteszem, nem csalom meg egyáltalán. Neki bezzeg csomó fiú ismerőse van, akikkel ő nyugodtan tartja a kapcsolatot, meg bármikor agyondicsér férfiszínészeket, hogy milyen jól néznek ki, "mert az más".)
#6 ugye tudod, hogy a barátnődnek komoly önértékelési problémái vannak, és legalábbis kellene ezen dolgoznotok, de akár pszichológushoz is elmehetne? Nem irigyellek az életért, amit mellette kell élned, ha ez nem változik...
A kérdésre válaszolva.
Szeretem úgy gondolni, hogy sosem hazudok neki, és ez azért nagyrészt tényleg így is van. Viszont a kinézetével kapcsolatban szoktam óvatosan és nem túlzóan, de szépíteni. Tudom pl hogy nehezen veszi rá magát a lába szőrtelenítésére, így néha kissé megnő neki. Igaz, ez engem a legkevésbé sem zavar, de tudom hogy ő jobban örülne, ha mindig tükörsima lenne. Szóval mondjuk úgy, hogy nem erősítem az önkritikáját.
Ennél komolyabb kérdésekben viszont nem hazudok, mert egyrészt többre tartom az őszinteséget, biztosabb útnak a boldogsághoz, mint a vetítést, másrészt baromi szarul érzem magam ha nem mondok igazat, és még rosszabb, ha ez utóbb kiderül. Márpedig általában kiderül. Így a kapcsolatunk eddigi másfél éve alatt nem hazudtam neki, és ha egy-egy dolgot elsőre el is hallgattam előle, rövid úton rávettem magam, hogy megosszam vele.
Eddig úgy tűnik, ez a módszer működik :)
25F
Komolyan minden ember azt hiszi, mindenki hazudik?
Hát ezért fogtok e dimenzióban rohadni éveszázadokig...
Én senkinek sem hazudok. Nemh szerelmemnek. Édes logikám... Sok tardian. -.-"""""
Bár nem fiú vagyok, de: az előző pasim rengeteget hazudott, elhallgatott dolgokat, szépített stb. és bár eléldegéltünk egymás mellett, mégsem volt az igazi.
A mostani pasim őszinte, és néha bizony jobban fáj az igazság, mintha kegyes hazugságot mondana, de legalább tudom, hogy nem lódít.
És ez a legfontosabb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!