Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez most csak szerintem volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez most csak szerintem volt egy nagyon brutális helyzet?

Figyelt kérdés

Adott egy 25 éves nő, és egy 30 éves férfi. Lassan 5 éve boldog párkapcsolatban élnek, minden szép és jó. Ám az egyik szexnél kiszakad a gumi. A lány meglátja, hogy még aznap a pasi a neten nézegeti a sürgősségi fogamzásgátlással kapcsolatos infókat. A csaj kiakad, kiabál, összevesznek. Másnap reggel a pasi beállít a lányhoz, hozza neki a kedvenc reggelijét (Mc Donald's toast), majd bocsánatkérő szavak kiséretében odaadja a lánynak.

A csaj elkezd reggelizni, majd egy keserű ízt érez, szétszedi a toast-ot, és valami fehér port talál benne. Kérdőre vonja a csávót, akinek fogalma sincs, hogy mi lehet az benne. Majd újra összevesznek, és a pasi elmegy.

Kérdésem a következő: ha a lány helyében lennétek, mit gondolnátok, mi lehetett az a keserű por a kajában?

Aki szerint kamu ez az egész, azt megkérném, hogy lépjen tovább, vagy írja ide hogy "Kamu", aztán hagyja el az oldalt. Aki meg egy kicsit belegondol a helyzetbe, az kérem írja meg a véleményét.

Köszönöm.

2015. márc. 19. 12:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Esemény utánira gondolnék. Ami NEM egyenlő az abortusztablettával, és ezt egy 25 éves nőnek illene tudni. Miután az esemény utáni tabletta megelőzi a terhességet, az lett volna az adott helyzetben az értelmes reakció, ha a lány maga meg el a tablettáért, és nem kiabál meg veszekszik.

Szerintem az egész történetben a lánynak kellene magába nézni, mert ennyire buta viselkedést ritkán lát az ember.

26N

2015. márc. 19. 14:08
 12/14 anonim ***** válasza:

"Lassan 5 éve boldog párkapcsolatban élnek, minden szép és jó."

Úgy tűnik mégsem...

A többiek leírták az én gondolataimat erről, sürgősségi volt összetörve valószínűleg. Ezek után nincs miről beszélni.

2015. márc. 19. 14:09
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
#9 sürgősségi tablettát felíratni a világ legegyszerűbb dolga. Mivel bemondásra felírják, ezért ha a pasi megkéri egy nő ismerőség, testvérét vagy mittudoménkit, hogy kérjen a dokitól receptet, már meg is tudja venni.
2015. márc. 19. 14:10
 14/14 anonim ***** válasza:
Most akkor mi van kérdező? Először azt írod, hogy 'adott egy nő és férfi" utána meg, hogy "egyikünk sem akar gyereket" szóval rögtön rólad volt szó?
2015. márc. 19. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!