Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehet ebből komolyabb, vagy hamar szakítás lesz a vége?
Adott egy 17 éves lány és egy 18 éves fiú. Ebben a tanévben lettek osztálytársak.
A fiú kedves és népszerű. Egy csomó lány vele járna.
A lány nagyon fura. Tele van piercinggel, vörös-fekete haja van, hülyén öltözik, ritkán szólal meg, kiközösítették.
A lány minden bizonnyal ideális lenne, mert senki se ragaszkodik és szeret jobban mint egy kiközösített. Ő pontosan tudja milyen szeretet nélkül és hülye lenne elszalasztani ha egy srác beleszeret.
A srác lehet ennek az ellentéte, mert népszerűsége miatt válogathat. Így nagyobb eséllyel választ olyan lányt aki kihasználja. Ha a kiközösített lányba szeret bele, boldog lesz.
A népszerű nagyobb eséllyel csalhatja meg a kiközösítettet, míg fordítva ez nem elképzelhető. Aki ki van közösítve annak nemhogy szeretője de barátai (meg talán családja) sincsenek. Öngyilkosság lenne elveszíteni azt egyetlen személyt, aki szereti őt.
Ha a lánynak vannak barátai akárhol akkor nincs kiközösítve. De sose keresne olyan közegben párt ahol megalázzák, megvetik és gyűlölik (vagyis kiközösítik). Kivéve ha a srác fehér lovon bevágtat, beleszeret a lányba és boldogan élnek.
Sajnos szerelem nem létezik, talán sose létezett. Oké hogy képes lennék "bármely lányba" beleszeretni csak mert azt hiszem szerelmes belém. Csak a lányok sose engem látnak az Igazinak pedig elvileg én is az lehetnék. Én örülnék a legjobban ha lenne kivétel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!