Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy lány aki nagyon tetszik nekem de félek kezdeményezni. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Régen egy helyen laktunk onnan ismerem. Mi kb. 2 hónapja elköltöztünk azóta nem láttam. Csak msn-en dumáltunk. Nagyon hiányzik. Nem tudom mit csináljak. ő 13/l én 15 /f Mit tanácsoltok?
2010. febr. 16. 13:52
 1/10 anonim ***** válasza:

Rúgj be xD

én akkor naon tok csajozni xDD

2010. febr. 16. 13:57
 2/10 anonim válasza:
háth ha msn-en elvagytok akkor hívd el valahova mint barát azt kitudja lehet hogy lesz több is :D
2010. febr. 16. 13:59
 3/10 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg,hogy nincs-e kedve elmenni veled sétálni vagy beülni valahova stb...
2010. febr. 16. 14:10
 4/10 anonim ***** válasza:

Fogj egy lapot!

Írd le, mi fog történni, ha nem teszel semmit az ügyben!

Fordítsd meg!

Írd le, mik történhetnek, ha próbálkozol!

Válaszd ki a legrosszabbat!

Most fordíts vissza!

Melyiktől félsz jobban? E szerint dönts! Ha a második oldalon a legrosszabb is jobb, mint az elsőn, akkor nincs mire várnod, hajrá! Ha van, amitől jobban félsz, akkor előbb azzal a félelmeddel kell foglalkoznod. ("Legyőznöd" vagy megbarátkoznod vele, ami jobban megy.) :o)

2010. febr. 16. 14:12
 5/10 A kérdező kommentje:
Ez jó ötlet. Köszönöm a válaszokat!!!
2010. febr. 16. 17:38
 6/10 anonim ***** válasza:
Hát igen, mindig a férfi dolga a kezdeményezés, és sokaknak ez komoly agymunkát igényel. Szerintem: ne gondolkozz annyit ezen. A legtöbben félnek az elutasítástól, de ha jobban átgondolod ez az ismerkedés-randizás dolog egy játék. Játéknak kell felfogni, ha nyersz az persze jó, de ha vesztesz akkor se keseredj el, mert nem csak ő az egyetlen lány a világon. Bátorság, aztán kérdezd meg, mit csinál a hétvégén, mert arra gondoltál, régóta ismeritek egymást és... blablabla. Legyél spontán és hívd el valahova.
2010. febr. 16. 18:38
 7/10 A kérdező kommentje:
Ok. Köszi a választ.
2010. febr. 16. 21:16
 8/10 A kérdező kommentje:
Tudtok jó helyeket ahova elvihetem?
2010. febr. 17. 18:35
 9/10 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom hol laksz, de igazából nem is lényeg. Az első randi célja általában az ismerkedés: egy olyan hely kell ahol tudtok beszélgetni, lehet az egy kávézó, vagy esetleg közben elcsámcsogahttok egy pizzát is. Ennek célja a másik fél minél jobban való megismerése, hiszen az első találkozó alapján dől el, hogy lesz e további folytatás. Sokan nem ajánlják az olyan helyeket mint pl. mozi, mert hogy ott nem lehet annyira kibontakozni. Én speciel nem ragaszkodom a szabályokhoz, menjetek oda ahol nektek jólesik. Különben is, mozi előtt és után is lehet akár dumálni... :)
2010. febr. 18. 23:09
 10/10 A kérdező kommentje:
Azóta sajnos rájöttem hogy ez nem lenne jó ötlet. Nem illenénk mi össze és ezt már többen is mondták. Nem is tudom hol járt az eszem. Na mind1
2010. febr. 22. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!