Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebbe a helyzetbe mit lehet csinálni? Van valakinek valami jó ötlete? Írjatok minnél többen
Barátommal lassan fél éve vagyunk együtt, ő nem figyel rám, elég önző ,hiába mondogatom neki nincs változás, valahol szeretem, de nem kapom meg tőle azt a törődést amit elvárok, és amit én is adok neki.
Van egy másik fiú akivel kezdünk összemelegedni, ő idősebb is, sokkal figyelmesebb, kedvesebb, és bele tudnék szeretni, de nem tudja h barátom van.
Teljesen össze vagyok zavarodva mit lehet ilyen helyzetbe csinálni?
Csak,ahogy beszélsz róla,az elég fura:
"Nem figyel rám,nem törődik velem,önző,passzív,nem akar beilleszkedni,azt akarja oda járja suliba,ahol ő van,hogy ne kelljen utazgatnia..."
Ebből szerinted van egy olyan is,ami pozitív?Aki szerelmes az ha nem is lila ködben van és látja a párja hibáit,azért nem CSAK a hibáit látja.Ezért fordult meg a fejemben,hogy utálod,mert én az ellenségemről szoktam ennyi rosszat elmondani,de akibe kicsit is szerelmes vagyok azt inkább mentegetem vagy legalábbis látom a jó oldalát is.
Van jó oldala persze, de most mit csináljak ha egyszer ez az igazság?
Amúgy meg a szüleim előtt mentegettem mindennap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!