Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebbe a helyzetbe mit lehet csinálni? Van valakinek valami jó ötlete? Írjatok minnél többen
Barátommal lassan fél éve vagyunk együtt, ő nem figyel rám, elég önző ,hiába mondogatom neki nincs változás, valahol szeretem, de nem kapom meg tőle azt a törődést amit elvárok, és amit én is adok neki.
Van egy másik fiú akivel kezdünk összemelegedni, ő idősebb is, sokkal figyelmesebb, kedvesebb, és bele tudnék szeretni, de nem tudja h barátom van.
Teljesen össze vagyok zavarodva mit lehet ilyen helyzetbe csinálni?
Csak egy kérdés: muszáj feltétlenül mással lenned, egyedül nem lenne jobb átgondolni a dolgokat, mint ugrálni fejest egyikből a másikba?
A lényeg: jelenlegi lapát, utánpótlással egyelőre randizgatás, hogy ne nyúlj megint félre. Néhány hét után kiderülhet róla is, hogy csak első körben jófiú.
Ez egy komoly lecke. Neked. Személyre szabva. Bárki bármit ír, ezt te fogod átélni. Ez nem az a terület, ahol a más kárán tanul az okos. Az az ész, elme, szellemiség területe. Itt nem érvényes a mondás bölcsessége, mert az érzelmek területén nem lehet könyvből tanulni, mások által megélt élményekből saját megoldást találni. Ezt CSAK átélni lehet. És talán jól is van ez így.
42/F (Tudom, "nem hasznos". Nem baj. Ez van.) :o)
Elég nehéz lecke:S
De ha a másik mellet döntök és megbánom?
Meg ha a másik fiú mellet döntök nem akarom, hogy sérüljön a barátom.
Nagyon nehéz döntés:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!