Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vallásos fiúnak van esélye a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vallásos fiúnak van esélye a nőknél manapság?

Figyelt kérdés

Néhány hete olvasom ezt a fórumot, nekem támadt olyan érzésem, hogy ez hátrány, nem egy menő dolog mostanság.

Pedig utánanéztem a dolgoknak, és sokakat meglephet, de a a szex nem egy tabutéma az egyházban, és nemcsak a gyermeknemzésre vonatkozik, azon kívül is művelhető, mivel a társamat teszem vele boldoggá.

2010. febr. 16. 13:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Utolso..megkerdezhetem h ti az eskuvo elott lefekudtetek?
2010. febr. 16. 14:39
 12/15 anonim ***** válasza:
megkérdezheted, igen :) nekünk egyébként a szexszel kapcsolatban azt mondták jegyesoktatáson (jófej fiatal pap volt) amit a kérdező is írt. hogy nem bűn, amennyiben nem öncélú, tehát szerelmeből történik, és persze ha mindkét fél független, illetve ha már házasok (egymással, persze :))
2010. febr. 16. 15:14
 13/15 anonim ***** válasza:
Szerintem igen, én is vallásosnak tartom magam, és én a szexel házasságik szeretnék várni vagy legalább egy eljegyzésig. És az én környezetemben a valásosabb fiúk visszahuzodobbak és ez csak fokozza, hogy sok lánynak bejönnek, csak ilyenkor a probléma, hogy a lányok nem mernek kezdeményezni és a fiú nem érzi magát elég bátornak, hogy kezdeményezzen. Egy lány
2010. febr. 16. 15:26
 14/15 A kérdező kommentje:
Sok jó választ kaptam, köszönöm Nektek, de ha valakinek van még véleménye, nyugodtan írjon!
2010. febr. 16. 16:56
 15/15 anonim ***** válasza:
76%

nekem csak annyi a problémám, hogy a vallásos kifejez egy állapotot, de nem említetted a tárgyát.

én is vallásos vagyok, de kötve hiszem, hogy te ugyanabban hiszel amiben én.

de monoteista megfogalmazásmódodból kiindulva csak keresztény lehetsz, az az egyetlen vallás ami hiszi magát felsőbbrendűnek és egyedülinek.

de mivel nyitottnak mondod magad valószínűsítem, hogy nem lesz problémád a lányokkal, sztem elhanyagolható hányad az aki emiatt kiesik... mindössze annyi hogy nem kell erősködni vele és ráerőltetni másokra (mert sajnos ez jellemző a keresztényekre), ha ő elfogadja hogy vallásos vagy, te is fogadd el az ő világnézetét.

20F

2010. febr. 16. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!