Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vallásos fiúnak van esélye a nőknél manapság?
Néhány hete olvasom ezt a fórumot, nekem támadt olyan érzésem, hogy ez hátrány, nem egy menő dolog mostanság.
Pedig utánanéztem a dolgoknak, és sokakat meglephet, de a a szex nem egy tabutéma az egyházban, és nemcsak a gyermeknemzésre vonatkozik, azon kívül is művelhető, mivel a társamat teszem vele boldoggá.
nekem csak annyi a problémám, hogy a vallásos kifejez egy állapotot, de nem említetted a tárgyát.
én is vallásos vagyok, de kötve hiszem, hogy te ugyanabban hiszel amiben én.
de monoteista megfogalmazásmódodból kiindulva csak keresztény lehetsz, az az egyetlen vallás ami hiszi magát felsőbbrendűnek és egyedülinek.
de mivel nyitottnak mondod magad valószínűsítem, hogy nem lesz problémád a lányokkal, sztem elhanyagolható hányad az aki emiatt kiesik... mindössze annyi hogy nem kell erősködni vele és ráerőltetni másokra (mert sajnos ez jellemző a keresztényekre), ha ő elfogadja hogy vallásos vagy, te is fogadd el az ő világnézetét.
20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!