Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vallásos fiúnak van esélye a nőknél manapság?
Néhány hete olvasom ezt a fórumot, nekem támadt olyan érzésem, hogy ez hátrány, nem egy menő dolog mostanság.
Pedig utánanéztem a dolgoknak, és sokakat meglephet, de a a szex nem egy tabutéma az egyházban, és nemcsak a gyermeknemzésre vonatkozik, azon kívül is művelhető, mivel a társamat teszem vele boldoggá.
Vallásos fiúnak vallásos nőnél van esélye. Gondolom, ez egyértelmű.
Ráadásul komolyan vallásos fiúnak eszébe sem jutna nem vallásos nővel kezdeni.
vallás...bennem higgyen,és akkor jó:D
amugy nem lennék vallásos pasival,magamban hiszek,nem holmi senki által nem láthato dologban
párom hozzám hasonloan nem hisz
plussz legtöbb templomban k...hideg van...
keress vallásos lányt....
Én vallásos vok persze nem az a fanatikus fajta, de hiszek Istenben. És volt már nem vallásos csajom is sztem ezzel nem volt semmi gáz. Ha én el tudom fogadni h ő ateista, akkor illik neki is elfogadnia, hogy én meg nem =)
A 13:47-nek szerintem még van mit tanulnia az elfogadásról :) Nem a világnézete miatt szeretek bele egy lányba.
Egyébként meg baszok rá, csak azért nem tagadom meg a hitem h legyen egy csajom :P Van így is :)
Kérdező:
Amúgy nyitott vagyok nagyon, nem ragaszkodom, hogy a barátnőm vallásos legyen. A kérdés csupán arra irányult, hogy mennyi a hátrányom e miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!