Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vallásos fiúnak van esélye a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vallásos fiúnak van esélye a nőknél manapság?

Figyelt kérdés

Néhány hete olvasom ezt a fórumot, nekem támadt olyan érzésem, hogy ez hátrány, nem egy menő dolog mostanság.

Pedig utánanéztem a dolgoknak, és sokakat meglephet, de a a szex nem egy tabutéma az egyházban, és nemcsak a gyermeknemzésre vonatkozik, azon kívül is művelhető, mivel a társamat teszem vele boldoggá.

2010. febr. 16. 13:42
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Mondjuk ha a barátom vallásos lenne lefogadnám, de ha azzal, jönne, h a házasság előtt nincs sex akkor valószínű ott hagynám, mivel ez nagy butaság, és templomba se járnék vele, de attól függtelenül elfogadnám
2010. febr. 16. 13:44
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Vallásos fiúnak vallásos nőnél van esélye. Gondolom, ez egyértelmű.

Ráadásul komolyan vallásos fiúnak eszébe sem jutna nem vallásos nővel kezdeni.

2010. febr. 16. 13:44
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
én is vallásos vok, mégsem vok prűd, meg frigid. azt csak azok csinaljak, akik elvakultak. én se értem, h miért ne lehetne szexelni, ha azzal mindkettőnknek örömet okozunk. szal, attol fugg, h mennyire vagy beszűkült latokoru. ha nem vagy az, akkor lehet esélyed olyan lanyoknal, mint pl. en. ez csak 1 pelda volt.
2010. febr. 16. 13:46
 4/15 anonim ***** válasza:
Azért az, hogy vallásos, önmagában még nem mond semmit. Lehet valaki úgy is hívő, hogy ennek semmi köze a szexuális életéhet, de az is lehet, hogy bigottságot, prüdériát okoz nála, lehet, hogy a jó szexet paráznaságnak fogja fel, stb. Szóval számít a fokozat, érted.
2010. febr. 16. 13:47
 5/15 anonim ***** válasza:

vallás...bennem higgyen,és akkor jó:D

amugy nem lennék vallásos pasival,magamban hiszek,nem holmi senki által nem láthato dologban

párom hozzám hasonloan nem hisz

plussz legtöbb templomban k...hideg van...

keress vallásos lányt....

2010. febr. 16. 13:47
 6/15 anonim ***** válasza:
ha a kápolnarészbe mész, ott nincs hideg :) nyaron meg épp jo, h hidegebb van.
2010. febr. 16. 13:49
 7/15 anonim ***** válasza:

Én vallásos vok persze nem az a fanatikus fajta, de hiszek Istenben. És volt már nem vallásos csajom is sztem ezzel nem volt semmi gáz. Ha én el tudom fogadni h ő ateista, akkor illik neki is elfogadnia, hogy én meg nem =)

A 13:47-nek szerintem még van mit tanulnia az elfogadásról :) Nem a világnézete miatt szeretek bele egy lányba.

Egyébként meg baszok rá, csak azért nem tagadom meg a hitem h legyen egy csajom :P Van így is :)

2010. febr. 16. 13:53
 8/15 A kérdező kommentje:

Kérdező:

Amúgy nyitott vagyok nagyon, nem ragaszkodom, hogy a barátnőm vallásos legyen. A kérdés csupán arra irányult, hogy mennyi a hátrányom e miatt.

2010. febr. 16. 13:54
 9/15 anonim ***** válasza:
Annyi a hátrányod, amennyire a vallásosságod rányomja a hétköznapjaidra a bélyegét, illetve ammennyire a kiszemelt ezt nem tudja tolerálni.
2010. febr. 16. 14:01
 10/15 anonim ***** válasza:
én is vallásos vagyok, én sosem gondolkodtam el ezen, csak most :) a férjem is vallásos, de nem ez alapján találtunk egymásra. szerintem ez úgy kialakul...hosszútávon általában a hasonló világnézetű emberek találnak egymásra és maradnak együtt. ez nem azt jelenti, hogy mindenben egyet kell érteni, de általában így van. szóval sztem nem hátrány, sőt, van, akinél előny.
2010. febr. 16. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!