Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert bamuljak a pasimat leplezetlenul amikor ott vagyok mellette?
Igaz a parom jokepu ferfi -magas, szeles valla es jo testfelepitese van. Zoldszemu. Tusi szokehaju.... Sportos...plusz sport motorozik is-tehat igaz hogy jokepu de miert bamuljak meg LEPLEZETLENUL mar.mar POFATLAN modon a nok akkoris ha vele vagyok?
Persze engem is megneznek meg stirolnek a ferfiak ha mellette megyek akkoris...de komolyan nemelyik no nagyon pofatlanul bamulja.
Ma is voltunk egy muhelybe motorral. Vele voltam ugyebar de a szerelo lanya 1oran keresztul csorgatta a pasimra a nyalat.
Parom olelgetett.szeretgetett stb. Ilyenkor a kiscsaj elfordult.
De mihelyt a parom megszolalt vagy megmozdult a csaj egybol leplezetlenul bamulta.
Persze buszke vagyok ra hogy tetszim a csajoknak...na de ha ott vagyok mellette azert tudja mar 1-2 no hogy mi a szitu...es ne legyen mar feltuno a nyalcsorgatas.
Plusz nem vagyok csunya...karcsu vagyok.igenyes.szeparcu...stb
Tudom hogy imad a parom.de ezek a nok ugy felidegesitenek...ha en jokepunek tartok egy pasit okes megnezem.
De ha ott all mellette a noje nem bamulom mert veszem a lapot...hogy foglalt....
Bocsanat az ekezetekert...angol billentyuzet:)
Plusz ilyenkor eszembe jut hogy ilyen sok "konkurenciam" lenne??? Ettol kicsit elbizonytalanodom.meg akkoris ha imad :(
Kedves elso. Koszonom de nem vagyok csunya :)
Esetleg kuldjek kepet hogy elhidd??? :)))
"Ma is voltunk egy muhelybe motorral. Vele voltam ugyebar de a szerelo lanya 1oran keresztul csorgatta a pasimra a yalat. Parom olelgetett.szeretgetett stb. Ilyenkor a kiscsaj elfordult. De mihelyt a parom megszolalt vagy egmozdult a csaj egybol leplezetlenul bamulta."
Érdekes, figyelt rá, amikor ő beszélt, de amikor veled foglalkozott, illedelmesen elfordult.
A párom megfigyelte, hogy ha egyedül megy az utcán a nők egy része megnézi, de ha vele vagyok jóval többen.
Ez egyébként egyszerű. Az akinek párja van már kipróbált: vsz. jól szexel (kinek mi a jó..) és vsz. nem fog a bokorba rángatni megerőszakolni... vagyis ún. preszelektált.
Egyszer utaztam a párommal, egy kiscsaj nagyon bámulta, csak a fél mellét nem tette ki. Odamentem hozzá, és közöltem, hogy a TESTVÉREM szeretné a számát, mert EGY ÉVE NEM VOLT NŐJE. Hát onnantól nem bámult. Eltűnt a preszelekció, eltűnt az érdeklődés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!