Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ha rosszul viselem, ha bámulják a barátnőmet? Mások is így gondolkoznak?
A barátnőmmel több mint másfél éve vagyunk együtt, minden teljesen jól működik, szinte egymásra találtunk, de ha meglátom azt hogyha valaki hosszasan bámulja, vagy ír egy kommentet a képéhez "felszedő szándékkal" akkor annak neki tudnák esni. Azt szeretném kérdezni hogy a többi komoly kapcsolatban élő pasi is így érez-e ilyen szituációkban, olyanok kommentjeire nem vagyok kíváncsi, akik azért írogatnak hogy "húú de bunkóó pasi vagy" stb stb.
Köszi.
(18/F, 17/L)
én esélyt nem adok az ilyeneknek. Megbeszélem barátnőmmel hogy ne tegyen ki olyan képet amire olyan válaszok érkezhetnek, vagyis megkérem. Nem is ellenkezik, mert tudja hogy nekem jobb így. Illetve mondom barátnőmnek hogy törölje azokat a kommenteket.
Egyébként én is ilyen vagyok...és normális dolognak tartom
Nem vagy egyedül barátom.Én is rühelem az ilyen bunkókat.Egy r***-ék az aki más csajára pályázik.
Ha lepontoztok ,azzal látszik ,hogy mennyi ilyen szemét ember van.
(33/f)
szia!
igaz én lány vagyok de azért írok, mert az én barátom egyáltalán nem ilyen. akárkivel barátkozhatok, most h egyetemen vagyok ő meg otthon szinte csak fiú barátaim vannak és ezzel nincs is semmi baja. igen vannak akik nyomulnak, ezt elmondom neki is ő meg mosolyog rajta és büszke milyen népszerű barátnője van :)
az a filozófiája h ha egyszer beleszeretek vki másba, akkor úgyse tud ellene mit tenni, illetve bízik bennem, tudja h nagyon szeretem és sose hagynám el.
ha nem bízna bennem valószínű pont azért hagytam volna el bármennyire is szeretem. pont amiért ennyire laza velem, tud igazán csak magához kötni hisz hálás vagyok h ugyanúgy van saját életem és privát baráti köröm. másfél éve vagyunk együtt, soha gond nem volt ebből.
neked azt tudom tanácsolni, h felejtsd el az ilyen érzéseidet, inkább légy büszke arra h ennyi hódoló ellenére is téged választott :D ez mindenképp érettebb gondolkodásra vall. ha meg kihasználja a helyzetet és megcsal, tudod, hogy nem is méltó hozzád az ilyen. veszíteni valós nincs, így könnyebbé teszed a barátnőd és a saját életed is. merj túllépni a saját eszméiden! sok sikert hozzá:)
egy boldog, szerelmes és szabad lányka :p
Hát igy érzel az oksa, de ne mutasd ki, csak idővel, amikor látod hogy tul meszire ment, vannak határok amiket nem szabad senkinek se átugrania, se neked se neki se a hódolóknak...
PL ha valaki megdicséri az oksa, ha valaki lesmárolja azt ütheted...
33/f-nek: én felpontoztalak :D
gondolom te is találkoztál ilyennel, vagy hogy rányomultak a csajodra...elég görény dolog, mozgalmat kell indítani az ilyen emberek ellen :D
Megnyugodhatsz, ez még normális. Előlem anno úgy szedték el a kiszemelt lányt, hogy csak néztem, aznap este lett volna egy táncest, vagy mi, és a barátom tudott a szándékomról, hopp, lecsapott még előttem... Nulla barátnő, mínusz egy barát.
Hajrá, hajrá! :)
Kedves kérdező! Velem is ez a helyzet és látom nem vagyunk annyira egyedül. A helyzet az ,h kb 1 hete lett ebből elegem és nemtudtam tovább titkolni bnőm előtt a dolgot elmondtam neki ,h ez engem mennyire zavar, Ő egyszerűen ideges lett,h "De én nem tehetek róla" én meg szintén idegesen " Nemkell csodálkozni ha mindenhová regelve vagy..."
Na és azletta vége ,h fogta magát és minden ilyen oldalról törölte magát ... És Mondta ,h semmimás nem érdekli csak az ,h nekem jólegyen :)
Valószínűleg én nemjól oldottam meg a dolgot ...de csak leírtam ,h ilyen is van.
Üdv! (21/F)
Szia
igaz én lány vagyok (20), de én is szét tudnám tépni azokat a csajokat, akik "ráhajtanak". igaz, nekem már az is elég, ha látom hogy néznek rá... furcsa mód régebben nem voltam ilyen, aztán történt egy kis dolog.. és azóta az össze nőnemű lényt eltüntetném a közeléből :D
amúgy a barátom is így van ezzel ahogy te. néha bevallom kicsit zavar amikor túlzásba viszi, de én azon az elven vagyok, hogy azt teszem, amit tőle is elvárnék, amit nekem szabad, azt neki is.
amúgy beszéltél már erről a barátnőddel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!